La Garrotxa

Girona fastigheter och egendomar till salu i La Garrotxa

Lucas Fox Girona

Pujada de la Catedral 10, 1er 3a
17004 Girona
Spanien

Utvalda fastigheter i La Garrotxa

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i La Garrotxa

La Garrotxa är en vacker vulkanisk region i den inre Girona provinsen, som kännetecknas av sina frodiga ängar, dess slående bergiga landskap och dess pittoreska medeltida byar.

Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett brett urval av lantfastigheter att köpa och hyra i La Garrotxa, inklusive herrgårdar, masias, ruiner, restaurerade lantfastigheter, lyxgårdar, hotell och radhus till salu.

Lucas Fox Costa Brava har expertis när det gäller att hjälpa ägare att sälja sina Garrotxa fastigheter till både lokala och internationella fastighetsköpare.

Dess närhet till Girona flygplats, stränderna på Costa Brava och skidorter i Pyrenéerna, i kombination med dess hisnande vackra natur, gör La Garrotxa till ett populärt ställe att köpa och hyra fastigheter i Girona provinsen.

Området La Garrotxa är ett paradis för cyklister, bergsklättrare, och fotvandrare, som alla kommer att njuta av områdets hisnande landskap och fridfulla omgivningar. Regionen uppdelas i två delar av floden Fluvia. Alt Garrotxa i norr är en robust vildmark med klippor och raviner och vild växtlighet medan Baix Garrotxa i söder ståtar med frodiga ängar och skogsklädda berg. Det hisnande vulkaniska landskapet, där de vilande vulkanerna är täckta av frodig grönska är spektakulärt vackert.

Huvudstaden i La Garrotxa är staden Olot, 50 km nordväst om Girona stad. Runt Olot finns de medeltida byarna Santa Pau, Vall de Bianya, Sant Joan les Fonts och den dramatiska bergstoppsbyn Castellfollit de la Roca. Mot regionens östra gräns finns byarna Tortella, Beuda, Maia De Montcal och den historiska staden Besalu - med sin unika, medeltida 1100-tals stenbro.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om La Garrotxa fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA