Puerto Banús

Lyxfastigheter i Puerto Banús

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

Utvalda fastigheter i Puerto Banús

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Puerto Banús

Den internationellt kända hamnen Puerto Banús är belägen i Nueva Andalucia området, sydväst om Marbella, strax innan San Pedro de Alcantará. Det är en pittoresk plats vid Medelhavet med de vackra bergen i bakgrunden. Här finns ett stort urval av exklusiva butiker och restauranger som erbjuder den bästa maten.

Hamnen har växt under de senaste åren och har nu ett kasino, shoppingcenter, ett marint observatorium och biograf.

Nueva Andalucia är en internationellt känd bostadsort med ett flertal kända golfbanor. De mest kända är Las Brisas Golf, Los Naranjos Golf och Aloha Golf. I Nueva Andalucia finns det gott om shoppingmöjligheter, restauranger och barer och blir en livfull ort tack vare alla som bor här året om.

På kvällen vibrerar Puerto Banús uteliv och det är här du kan se eller synas i de mest exklusiva båtarna och bilarna. På dagen kan man i Puerto Banús hitta några av de mest exklusiva strandklubbarna som Ocean Beach och Sala Beach (tidigare Buddha Beach) och de vackra stränderna väster om hamnen.

Fastigheter i området är villor och lägenheter och speciellt runt Las Brisas golf kan du hitta lyxiga villor. Högst upp i Nueva Andalucia finns Magna Marbella som är ett lägenhetshus med lyxiga lägenheter med en 9-håls golfbana intill.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA