Reducerat pris
LFS5543
1 263 000 €
Plot till salu
LFS5543
1 263 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Terramar, Barcelona

 • Totalyta 1 263m²

Byggnadsplats till salu med havsutsikt, beläget i den exklusiva Can Girona-utvecklingen nära Sitges. Stor tomt, lämplig för ett hus med två våningar med parkering och en pool på cirka 500 m²

plot viktigaste huvuddrag

 • Havsutsikt

  Vad du behöver veta om det här plot

  Denna stora byggnads tomt till salu ligger i den exklusiva Can Girona-utvecklingen, nära Sitges .
  Tomten har havsutsikt och har tillstånd att bygga ett hus med två våningar med parkering och en pool på cirka 500 m² totalt plus en källare och bilagor.
  Det kan också kombineras med den angränsande tomten för en större byggnad.
  Can Girona är en av de mest prestigefyllda utvecklingen nära Barcelona. Det finns 24-timmars säkerhet och utvecklingen ligger bredvid Terramar golfbana och 5 * Dolce Sitges-hotellet.

  Plot till salu
  LFS5543 Plot till salu

  Extras

  - Havsutsikt
  - Stor tomt lämplig för ett hus med två våningar med parkering och en pool
  - Beläget i den prestigefyllda utvecklingen av Can Girona, nära Barcelona
  - 24 timmars säkerhet
  - Nära Terramar golfbana

  Planlösning

  - Stor tomt med havsutsikt som passar ett hus med två våningar med parkering och en pool

  Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

  Can Girona anses vara en av de mest exklusiva utvecklingen nära Sitges, flygplatsen och Barcelona. Det har privat 24-timmars säkerhet och ligger precis bortom 5 * Dolce Sitges-hotellet och med utsikt över Terramar golfbana.
  Sitges är en liten stad cirka 40 km söder om Barcelona som är känd över hela världen för sin filmfestival och karneval. Det ligger i en vacker miljö mellan bergen i den omgivande naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är känt för sina populära stränder, gastronomi, nattklubbar, golfbanor, marinor och historiska platser.
  Sitges är känt som St Tropez of Spain och Lucas Fox erbjuder hela utbudet av fastigheter till salu från lyxiga villor med pooler och havsutsikt i utvecklingen av Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar och Santa Barbara, och hus och första linjen herrgårdar i strandområdena Terramar och Vinyet, till kvalitetslägenheter och takvåningar i Sitges centrum och avancerad utveckling som Parc del Mar.
  Sedan slutet av 1800-talet har Sitges varit en fristad för konstnärer och författare och det är fortfarande en dynamisk kulturell oas som bygger sin ekonomi på turism och kultur.
  Fokus på infrastruktur av hög kvalitet och boende på hög nivå har förvandlat Sitges till en förstklassig destination vilket gör Sitges fastigheter till en bra långsiktig fastighetsinvestering.
  Sitges är en mycket internationell stad. Nästan 35% av dess invånare kommer från Nederländerna, Storbritannien, Frankrike och Skandinavien och många av deras barn går på de internationella skolorna. En viktig anledning till populariteten för Sitges fastigheter bland utländska köpare är dess närhet till Barcelonas stad med väg och tåg och Barcelonas internationella flygplats.
  Se fler fastigheter till salu i Sitges

  LFS5543
  1 263 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Sitges

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA