LFS5513
900 000 €
Plot till salu
LFS5513
900 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Terramar, Barcelona

 • Totalyta 1 292m²

Byggnadsplats till salu med havsutsikt, beläget i den exklusiva Can Girona-utvecklingen nära Sitges. Stor tomt lämplig för ett hus med två våningar med parkering och en pool på cirka 500 m²

plot viktigaste huvuddrag

 • Havsutsikt
 • Parkering
 • Nära internationella skolor

  Vad du behöver veta om det här plot

  Denna stora tomt till salu ligger i det exklusiva Can Girona-området, nära Sitges.

  Tomten har havsutsikt och har tillstånd att bygga ett 2-våningshus med parkering och en swimmingpool på cirka 500m² plus en källare och annex.

  Can Girona är en av de mest prestigefyllda byggnaderna nära Barcelona. Det finns 24 timmars bevakning och utvecklingen ligger bredvid Terramar golfbana och 5* Dolce Sitges hotell.

  Plot till salu
  LFS5513 Plot till salu

  Extras

  - Havsutsikt

  - Stor tomt lämplig för ett hus med två våningar med parkering och en pool

  - Beläget i den prestigefyllda utvecklingen av Can Girona, nära Barcelona

  - 24 timmars säkerhet

  - Nära Terramar golfbana

  Planlösning

  - Stor tomt lämplig för ett hus med två våningar med parkering och en pool

  Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

  Can Girona anses vara en av de mest exklusiva utvecklingarna nära Sitges, flygplatsen och Barcelona. Den har privat 24 timmars bevakning och ligger strax bortom 5* Dolce Sitges-hotellet och har utsikt över Terramars golfbana.

  Sitges är en liten stad cirka 40 km sydväst om Barcelona som är känd över hela världen för sin filmfestival och karneval. Det ligger i en vacker miljö mellan kullarna i den omgivande naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är välkänt för sina populära stränder, gastronomi, nattställen, golfbanor, marinor och historiska platser.

  Sitges är känt som St Tropez i Spanien och Lucas Fox erbjuder hela utbudet av fastigheter till salu från lyxvillor med pooler och havsutsikt i utvecklingen av Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar och Santa Barbara, och hus och första raden herrgårdar i strandområdena Terramar och Vinyet, till kvalitetslägenheter och takvåningar i Sitges centrum och exklusiva byggnader som Parc del Mar.

  Sedan slutet av 1800-talet har Sitges varit ett tillflyktsort för konstnärer och författare och det är fortfarande en dynamisk kulturell oas som bygger sin ekonomi på turism och kultur.

  Fokus på kvalitetsinfrastruktur och boende på hög nivå har förvandlat Sitges till en förstklassig destination vilket gör Sitges fastigheter till en bra långsiktig fastighetsinvestering.

  Sitges är en mycket internationell stad. Nästan 35 % av dess invånare kommer från Nederländerna, Storbritannien, Frankrike och Skandinavien och många av deras barn går i de internationella skolorna. En viktig orsak till populariteten för Sitges fastigheter bland utländska köpare är dess närhet till Barcelona stad med väg och tåg och till Barcelonas internationella flygplats.

  LFS5513
  900 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Sitges

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA