SIT17184
600 000 €
Plot Till salu
5 tillgängliga bilder
SIT17184
600 000 €
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Terramar, Barcelona

  • Totalyta 1 204m²

Unikt tillfälle att skaffa en stor, söderläge tomt i det lugna bostadsområdet Can Pei, Sitges.

Tomt på 1.204 m² i den bästa delen av Can Pei, ett lugnt bostadsområde bara 20 minuters promenad från stranden och Sitges centrum.

Med sin soliga aspekt är det här den perfekta tomten för att bygga ditt drömhus, bredvid Terramar och stranden, med möjlighet att förvärva tomten på 30% under det uppskattade värdet. Dessutom finns det möjlighet att köpa ett arkitektoniskt projekt för byggandet av ett exceptionellt lyxhem.

Det är möjligt att bygga ett hus med ett golvyta på 0,35 m² / m² vilket skulle möjliggöra ett maximalt byggd yta på 421m² fördelat över en bottenvåning, en våning och en andra våning som skulle vara 50% storleken på första våningen .

En bra möjlighet för familjer som vill bygga sitt eget idealhem eller för investerare, i ett växande område nära stranden. Kontakta oss för mer information.

Läge

Tomt ligger i den bästa delen av Can Pei, ett lugnt bostadsområde bara 20 minuters promenad från stranden och Sitges centrum. Området erbjuder olika tjänster, till exempel en stormarknad, buss till stad och flera skolor.

SIT17184
600 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Sitges

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA