SIT41687
1 170 000 €
Plot till salu
SIT41687
1 170 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Vallpineda, Barcelona

 • Totalyta 1 038m²

2 angränsande tomter med havsutsikt till salu på en av de mest attraktiva gatorna i Vallpineda, Sitges.

plot viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Havsutsikt
 • Swimming pool
 • Utsikt över staden
 • Utsikt
 • Säkerhet
 • Panoramautsikt
 • Nära transportmedel
 • Nära internationella skolor
 • Gated Community

  Vad du behöver veta om det här plot

  Denna fastighet består av 2 tomter. En (569 m²) har för närvarande ett gammalt hus på sig som antingen kan byggas om eller rivas för att skapa en ny byggnad. Det finns en stor nybyggd pool och härlig havsutsikt.

  I anslutning till denna tomt finns ytterligare en tomt (469 m²) med en separat ingång från gatan nedanför, som antingen kan användas för att utöka trädgården, bygga ett gästhus eller som en investering för en fristående fastighet.

  Det är också möjligt att köpa bara den första tomten med huset utan tilläggstomten.

  Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  SIT41687 Plot till salu

  Vallpineda / Santa Barbara, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

  Denna fastighet ligger i det populära bostadsområdet Vallpineda, på en lugn trädkantad enkelriktad gata, med alla fastigheter med vacker havsutsikt. Eftersom det inte är Vallpinedas högsta punkt gör det dessutom att staden och stränderna kan nås på en kort promenad.

  Vallpineda är ett av de mest eftertraktade stadsdelarna i Sitges på grund av dess närhet till staden och stränderna (15 minuters promenad) och dess privata idrottsanläggningar, internationella skolor samt 24-timmars bevakning.

  Sitges är en spansk semesterort med en skillnad och långt ifrån de bullriga typiska orterna på Costas. Det har varit på modet sedan 1890-talet, då det blev ett avantgardistiskt tillhåll för författare, målare, intellektuella och konstnärer som ett hem och inspiration för deras arbete. Det har också varit en av Spaniens mest okonventionella, bohemiska semesterorter sedan 1960-talet. Nuförtiden tilltalar Sitges alla från jetsetare till unga resenärer, smekmånadsresenärer, familjer som kommer på helgen, Barcelona nattugglor och en internationell gaypublik. Den drar nytta av ett mikroklimat med i genomsnitt 300 soldagar om året.

  Det finns 17 vackra sandstränder, det finns en livlig nattlivsscen om du gillar att festa och det finns massor av groovy boutiquer om du behöver piffa upp din garderob samt ett imponerande utbud av autentiska restauranger för alla smaker och plånböcker. Sitges är också känt för sina många fester och fantastiska fyrverkerier.

  Sitges är mycket familjeorienterad och har ett stort internationellt samhälle med flera internationella skolor. Det är bara en kort pendlingsväg från Barcelona och har ett utmärkt transportsystem (tåg som går var tionde minut nästan dygnet runt).

  SIT41687
  1 170 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Sitges

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA