Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sevilla

Sök bostäder nu

Sevilla

Sevilla Fastigheter - Lyxfastigheter speciellt utvalda av Lucas Fox

Lucas Fox Marbella
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Sevilla

Värderingsförfrågan

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Lucas Fox är den ledande fastighetsmäklaren för Sevilla fastigheter till försäljning och uthyrning.

Vi har expertis när det gäller att hjälpa ägare att sälja sina exklusiva Sevilla fastigheter till lokala och internationella köpare.

Sevilla fastigheter finns att köpa i den historiska stadskärnan och i den kringliggande landsbygden längs den andalusiska Guadalquivir-floddalen.

Utanför den andalusiska huvudstaden Sevilla, är största delen av fastigheterna till salu stora lant- och jordbruksegendomar. Regionen är känd för sitt jordbruk, olivolja, jakt- och hästuppfödning och herrgårdsfastigheter att köpa i Sevilla återspeglar dessa industriella och kulturella sidor.

Hästgårdar till salu i Sevilla finner man speciellt i södra Sevilla, i eller i närheten av områden som Aguadulce, nära de världsberömda renrasiga hästavelsområdena. Jaktegendomar till försäljning och uthyrning finns i norr, där storjakt reservatet El Coto de El Alguila ligger, och i väst, med jaktmarksområden som Gerena.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i Sevilla. Detta inkluderar lägenheter i Sevilla stad, gårdar och ridanläggningar i närheten av Sevilla och herrgårdar i Andalusien.

Kontakta våra fastighetsmäklare för att få veta mer om Sevilla fastigheter att köpa, sälja eller hyra.

Vi hjälper gärna till med allmän rådgivning när det gäller fastighetsköp i Sevilla, se Andalusien kategorin på vår blogg.

Vi erbjuder ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster till fastighetsköpare intresserade av fastigheter till salu i Sevilla.

Sök bland våra bästa lyxfastigheter i Marbella

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA