El Gironés

Fastigheter och objekt till salu i El Girones

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Utvalda fastigheter i El Gironés

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i El Gironés

Beläget strax 100 km norr om Barcelona, 60 km söder om franska gränsen, 90 km från skidorterna i Pyrenéerna, 40 km från stränderna på Costa Brava, och 12 km från Gironas internationella flygplats, är Girona, Kataloniens näst största stad och har ofta röstats till "den mest eftertraktade staden att leva i Spanien".

Lucas Fox Costa Brava erbjuder fastigheter att köpa och hyra i den kringliggande El Girones regionen, inklusive citylägenheter, radhus, hus, villor, herrgårdar, Masias, gårdsruiner, slott och hotell till salu.

Lucas Fox är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina fastigheter i området till både lokala och internationella köpare.

Olika kulturer har ockuperat och återockuperat Girona stad genom århundradena. Romerska, arabiska och judiska bosättare har alla satt sin prägel på staden under åren, som gjort detta den unika och fascinerande plats som den är idag med sin underbara blandning av arkitektoniska stilar, från klassiskt Romersk till modernismen.

Den större delen av moderna Girona har vuxit upp söder om Onyar floden som flyter genom staden, även då den pittoreska gamla stan med sin labyrint av smala, medeltida gator ligger på norra sidan. I centrum av denna vackert bevarade gamla stad är en magnifik gotisk katedral.

Många invånare i Barcelona, Kataloniens huvudstad, köper fastigheter i El Girones som fritidsbostäder och med det kommande höghastighetståget mellan Barcelona och franska gränsen (som stannar i både Girona och Figueres) kommer sannolikt ännu fler besökare ta sig till området och tillföra mycket till värdet av Girones fastigheter till salu.

Landsbygden runt staden Girones, är ett populärt ställe att köpa och rusta upp lantfastigheter och Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av fastigheter att köpa i området, allt från tomter och gårdsruiner att köpa till delvis renoverade Masias, Lyxgårdar, herrgårdar, hotell och slott till salu.

Framstående städer och byar i närheten av El Girones inkluderar Canet d'Adri, Bescano, Sant Martí de Llemena, Sant Gregori, Llagostera, Celra, Bordils, Cassa de la Selva, Llambilles och Madremanya. St Georges internationella skola ligger i Fornells de la Selva, strax utanför Girona, medan den internationella Montessoriskolan i Palau, ligger strax öster om staden.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Girones fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA