Cabopino lyxfastigheter till salu och för uthyrning

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

Utvalda fastigheter i Cabopino

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Cabopino

Cabopino ligger i östra Marbella med bara 10 kilometer från stadskärnan och 30 minuter från Malaga Internationella flygplats. Hem till både en 9-håls och en 18-håls golfbana, en tallskog som sträcker sig från de orörda sanddynerna och ett gammalt vakttorn som stolt blickar ut mot Gibraltar och Atlasbergen i Marocko.

Den verkliga pärlan är dock den pittoreska lilla hamnen med sina lyxbåtar och sofistikerade restauranger som Alberts, Hermosa, Julies och Andys Beach Club. Ovanför hamnen finns det gott om vitkalkade hus med lägenheter i andalusisk stil.

Tack vare Cabopinos grunda vik är området perfekt för familjer och vattensportsentusiaster och har utan tvekan den finaste sträckan av naturlig strand på hela Costa del Sol.

Med endast en vägsträcka med strandnära fastigheter är det lätt se varför området är eftertraktat. För att tillgodose efterfrågan byggdes det strandnära komplexet Granados de Cabopino under 2003. Denna idylliska urbanisation ligger bara en kort promenad från hamnen och har en uppvärmd inomhuspool, 2 utomhuspooler, fullt utrustat gym, 2 bastu, paddelbanor, tennisbanor, ett litet sommarhus med stor terass och 24-timmars bevakning.

Cabopino är också på gångavstånd till det kända Nikki Beach Club, som tillhör det 5-stjärniga hotellet Don Carlos, och nära till Estrella del Mar Beach Club, tillhörande den 5-stjärnig Da Vinci Hotelgruppen.
Inom 10 minuters avstånd finns också internationella engelska, tyska och spanska skolor.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA