Fastighet i exklusiv försäljning
VAL41893 1 100 000 € Hus/Villa till salu

Nybyggd hus/villa med 7 Sovrum till salu i Godella / Rocafort, Valencia

 • Sovrum 7
 • Badrum 4
 • Planlösning 640m²
 • Totalyta 1 100m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Godella / Rocafort, Valencia

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Planlösning 640m²
 • Konstruerat Område 640m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Historisk fastighet från 1930 till salu i ett privilegierat läge i Rocafort. Detta är en av "Torretas", berömda 3 stugor toppade med ett torn, med mycket arkitektonisk charm och ligger på Blasco Ibañez Avenue.

Vi befinner oss i området La Colonia i Rocafort, en unik miljö, i det här kvarteret där de mest exklusiva bostäderna i Rocafort finns, en grupp villor av anmärkningsvärt historiskt arvsvärde som främjades av den valencianska borgarklassen som sommarresidens i den första hälften av 1900-talet.

Det ligger en minuts promenad från Plaza de España och fem minuter från tunnelbanestationen. Därmed utnyttjas fördelen och lugnet med att bo intill en stad, utan att ge upp att ha alla tjänster till hands i en konsoliderad och prestigefylld miljö.

Huset beläget i ett strategiskt läge ligger i den övre och centrala delen av kvarteret, med imponerande utsikt och en oslagbar sydostlig orientering. Klara dagar kan havshorisonten och staden Valencia ses i bakgrunden.

Huset är av ursprung och behöver därför rehabiliteras och förvandlas genom ett projekt till en av de bästa herrgårdarna i Rocafort, givet projektets storlek och läge.

Den har huvudsaklig tillgång genom Blasco Ibañez Avenue med möjlighet till parkering inne på tomten eller bakåtkomst med täckt parkering av Pintor Benlliure på en lägre nivå.

Huset är utvecklat på gatuplan från Blasco Ibañez med entréhall och tillgång till ett mycket ljust vintervardagsrum med en vacker terrass och vissa rum prickade med flera sovrum, inklusive master bedroom med utgång till samma terrass. En kejserlig trappa ger oss tillgång till den nedre delen, medan vi med en annan når det berömda tornet där vi på två plan har ett kontor eller fritidsområde med den mest spektakulära utsikten över Rocafort.

I nedre delen med tillgång till tomten där köket ligger med stort sommarvardagsrum, olika uthus och tillgång till stor fristående tomt med paelleroanläggningar och angränsande rum.

Totalt 4 badrum och flera sovrum beroende på vilket projekt som ska utvecklas.

Det finns möjlighet att kunna visualisera resultatet av en eventuell renovering med ett oslagbart arkitektoniskt resultat studerat av ett av de bästa kontoren i staden Valencia, där mer än 750 m2 kan materialiseras. Möjlighet till omedelbar start av arbetet.

Exklusiv Listing

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Hus/Villa till salu

Planlösning

Huvudvåning

 • Mottagare
 • sommar vardagsrum
 • Badrum
 • Sovrum
 • Sovrum
 • Master bedroom med eget badrum och omklädningsrum
 • Trappa ner till nedre plan
 • Trappa till tornet
 • uteservering

Undervåningen

 • vinterrum
 • stort kök
 • Sovrum och olika rum
 • Utgång till terrassen där det finns parkering under tak och en stor paellero

Godella / Rocafort, Valencia: Var den här bostaden är belägen

Rocafort är en charmig kommun som ligger 7 minuter från staden Valencia, den erbjuder många fördelar för dem som letar efter en vacker, lugn och säker plats, en idealisk plats att bo på.
Med en kunglig historia som går tillbaka till kungliga tider, var Rocafort den plats som valencianska borgarklassen valde i början av 1900-talet för att bygga sina sommarresidens, en grupp villor med ökänt historiskt arvsvärde som ligger runt avenyn Blasco Ibañez. och Calle Pintor Benlliure, känd som stadsdelen La Colonia.
Dess promotorer, främst affärsmän, läkare, apotekare och industrimän, anlitade dåtidens berömda arkitekter som Goerlich, Cortina, Gomez-Davó och Peset Aleixandre för att lämna sin egen prägel och avtryck på några underbara och vackra herrgårdar, tidstypisk arkitektur, som idag idag de förblir tillsammans med en konsoliderad vegetation.
Avenida Blasco Ibañez strategiska läge var den valda enklaven, det är ingen slump, dess 42 meter över havet gör att den kan dra fördel av de östliga vindarna och gynnar utsikten över en lantlig miljö med fruktträdgårdar och bondgårdar.
Rocaforts livsstil är en hälsosam och naturlig livsstil, dess trädkantade avenyer, låga byggnader, dess parker som Plaza de España och dess närliggande affärer erbjuder den perfekta miljön för att leva fullt ut som en familj där lugnet på landsbygden miljön kombineras med bekvämligheten av att ha alla stadstjänster och bekvämligheter, inklusive en tunnelbanestation.
Dessutom utmärker sig Rocafort för sitt utmärkta utbildningsutbud med prestigefyllda internationella skolor i närheten och kännetecknas av sitt varierade kultur- och sportutbud, som inbjuder sina invånare till oändliga aktiviteter och evenemang för alla smaker och åldrar. Njut av en perfekt balans mellan livskvalitet, komfort, arkitektur, historia och natur i Rocafort.

VAL41893 1 100 000 € Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Godella / Rocafort

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper