Nyhet
MAD50987 2 100 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 4 Sovrum till salu i Recoletos, Madrid

  • Sovrum 4
  • Badrum 3

*På grund av fastighetens uttryckliga önskemål kan riktiga bilder av denna fastighet inte publiceras.*

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna otroliga möjlighet presenteras, ett hem som du kan renovera efter eget tycke, anpassa sina 110m2 efter din smak och dina behov. Allt detta bara några steg från Retiroparken i Madrid.

Du kan få 2 sovrum samt två badrum plus vardagsrum, matsal och kök.

Varje detalj i hemmet kan fulländas för att höja nivån till maximalt uttryck; ger sin ägare möjlighet att utan tvekan få det som kommer att bli ett lyxhus i det bästa området i Recoletos.

Kontakta oss för mer information

Lägenhet till salu

Recoletos, Madrid: Var den här bostaden är belägen

I stadsdelen Recoletos finns byggnader av stor betydelse, som Nationalbiblioteket, National Archaeological Museum eller kyrkan San Manuel och San Benito. Det är värt att framhålla dess närhet till El Retiro Park och det är också ett viktigt kommersiellt område för lyxvaror, och har också några av de bästa restaurangerna i staden Madrid.

Området har tunnelbanelinje 4, som trafikerar gatan Goya med hållplatserna Colón, Serrano och Velázquez, samt linje 2, med hållplatser vid Banco de España och Retiro.

Cercanías Madrid-stationen som betjänar kvarteret är Recoletos-stationen, med anslutning till flera linjer, som ligger under Recoletos-promenaden, i kvarterets västra utkant.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50987 2 100 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper