Nyhet
MAD50986 1 950 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 3 Sovrum till salu i Recoletos, Madrid

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Planlösning 150m²

*På grund av fastighetens uttryckliga önskemål kan riktiga bilder av denna fastighet inte publiceras.*

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 150m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Lucas Fox International Properties presenterar detta helrenoverade hem med mycket bra kvaliteter till salu två minuters promenad från Retiro Park, i Madrid.

När vi passerar tröskeln till dörren till denna våning finner vi ett magnifikt kök, där varje minsta detalj har tagits om hand. Därefter går vi vidare till ett rymligt, glatt och ljust vardagsrum-matsal där du kan njuta av en balkong i hörnet av gatan med fri utsikt och träd runt omkring.

Nattdelen består av tre sovrum och två badrum.

Huset har totalrenoverats. Varje detalj i hemmet har fulländats för att höja nivån till maximalt uttryck; Utan tvekan ett lyxigt hem i det bästa området i Recoletos. Den har också centralvärme och luftkonditionering.

Kontakta oss för mer information.

Lägenhet till salu

Recoletos, Madrid: Var den här bostaden är belägen

I stadsdelen Recoletos finns byggnader av stor betydelse, som Nationalbiblioteket, National Archaeological Museum eller San Manuel och San Benito-kyrkan. Det är värt att framhålla dess närhet till El Retiro Park och det är också ett viktigt kommersiellt område för lyxvaror, och har också några av de bästa restaurangerna i staden Madrid.

Området har tunnelbanelinje 4, som trafikerar gatan Goya med hållplatserna Colón, Serrano och Velázquez, samt linje 2, med hållplatser vid Banco de España och Retiro.

Cercanías Madrid-stationen som betjänar kvarteret är Recoletos-stationen, med anslutning till flera linjer, som ligger under Recoletos-promenaden, i kvarterets västra utkant.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD50986 1 950 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper