RZS40044
999 000 €
Plot till salu
RZS40044
999 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Ciudalcampo, Madrid

 • Totalyta 6 319m²

Underbar tomt på 6319 m² i utmärkt skick till salu i den prestigefyllda privata urbaniseringen Ciudalcampo, Madrid.

plot viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox La Moraleja presenterar denna spektakulära byggtomt på 6 319 m² med underbar utsikt i den berömda urbaniseringen Ciudalcampo, Madrid.

  Denna tomt ligger i den privata urbaniseringen Ciudalcampo, vid kilometer 28 av A1, bredvid Cuenca Alta del Manzanares regionalpark. Det anses vara en av de bästa privata urbaniseringarna i Madrid, med 24-timmars säkerhet och in- och utpasseringskontroll. Det är beläget i ett privilegierat område, omgivet av holme ekskogar och med utsikt över Sierra de Madrid.

  Den enastående urbaniseringen har en sportklubb, RACE, som har en 18-håls golfbana, ridning, inomhuspool, utomhuspool, gym, paddeltennis, tennis och restaurang. Dessutom finns i urbaniseringen den underbara SEK internationella privatskolan.

  Denna tomt är en av de största i urbaniseringen, så den låter dig bygga ett spektakulärt hem.

  Med en byggbar yta på 10 % av tomten kan ett tvåvåningshus plus ett halvkällarplan byggas, det vill säga upp till 30 % av byggnaden kan erhållas på de mätare vi har och halv- källare skulle inte räknas till det byggbara området. För byggnaden är det nödvändigt att respektera ett bakslag mot en främre gräns på 10 meter och 7 meter till andra gränser. Du kan bygga en pool på max 50 m².

  Hör av dig för mer information om lediga tomter i Ciudalcampo. Vi hjälper dig gärna att välja det bästa alternativet. Du kan också besöka oss på vår Lucas Fox Property Lounge, Plaza de la Moraleja, nummer 1, Alcobendas, så att vi kan diskutera dina krav mer i detalj.

  Plot till salu
  RZS40044 Plot till salu

  Ciudalcampo, Madrid: Var den här bostaden är belägen

  Urbaniseringen är väl ansluten med snabb tillgång till A1 och med ett internt busssystem som ansluter till Plaza de Castilla och San Sebastián de los Reyes. Området ligger 10 minuter från köpcentret Plaza Norte 2, bara 5 minuter från ett kommersiellt område i Santo Domingo med ett postkontor och 10 minuter från det offentliga sjukhuset Infanta Sofía. Slutligen är det 15 minuters bilresa från flygplatsen Madrid-Barajas.

  RZS40044
  999 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Ciudalcampo

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA