RZS46842
1 500 000 €
Plot till salu
RZS46842
1 500 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Majadahonda, Madrid

 • Totalyta 4 080m²

Idealisk tomt för investerare att bygga flerfamiljshus till salu i Pinar de El Plantío, Majadahonda.

plot viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Exteriör

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox Las Rozas presenterar denna exklusiva tomt till salu i Majadahonda. Detta är den enda utvecklingsplaneringen i Pinar del Plantío PERI-3-området som består av oberoende ägare.

  Denna 4 080 m² stora tomt, vars yta redan är anvisad i lag, framställs som äganderätt och övervägs enligt skadeståndsnämnden för grönområde och gångväg. 10 % av tomten är anvisad, så det skulle bli en ungefärlig nettoarea på 3 400 m² och en bruksyta på drygt 3 000 eller 3 030 m², vilket motsvarar en och en halv tomt på 2 000 respektive 1 000 m². Byggandet av 637,5 m² ovan jord och 300 m² under mark är tillåtet. När bygget av projektet påbörjas, beräknat att ta cirka 18 månader, kommer den nya ägaren att kunna sälja den andra 1 000 m² tomten och/eller förvärva 1 000 m² mer för att lägga till de två kompletta tomterna och kunna bygga två bostäder. Användningen av marken är unik och exklusiv för att bygga ett enfamiljshus.

  Det är en mark som ännu inte är sammanfogad som kommer att bestämmas som en ordentlig tomt när den är sammanfogad. Det är viktigt att markera att ägarens mark värderades av Krata-värderingsmannen, ett företag som godkänts av Plaza España.

  Vi har all nödvändig dokumenterad information för de investerare med ett latent intresse för detta intressanta projekt, beläget i ett av de bästa områdena i Majadahonda, som har alla tjänster, fritids-, tvåspråkiga och internationella skolor, sjukhus, golfklubbar och stadstransporter.

  Det kommer att vara ett exklusivt bostadsområde, beläget i Majadahonda, närmare bestämt bredvid Monte del Pilar, som skiljer kommunerna Pozuelo de Alarcón och Majadahonda åt. Det ligger bredvid Majadahonda RENFE-stationen. Utan tvekan en plats full av exklusivitet och komfort.

  Kontakta oss för att boka ett besök. Du kan också besöka oss på Lucas Fox-centret på Camilo José Cela Street 8, Las Rozas eller kontakta oss på Instagram @lucasfox.lasrozas.

  Plot till salu
  RZS46842 Plot till salu

  Majadahonda, Madrid: Var den här bostaden är belägen

  Monte del Pilar är en skogsmassa som tillhör kommunerna Pozuelo de Alarcón, Majadahonda och Madrid. Det är fortsättningen på Cuenca Alta del Manzanares regionalpark från vilken den skiljs åt av motorvägen A-6.

  Den har tillgång från Madrid via A-6 (avfart 13 mot Villalba och avfart 15 mot Madrid). Det kan också nås med kollektivtrafik: med buss från Moncloa Interchange och med tåg på pendellinjerna C7 och C10. Parken har öppettider från 07.00 till 22.00 året runt. All offentlig och privat sjukhusservice samt fritidstjänster finns inom gångavstånd.

  RZS46842
  1 500 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Majadahonda

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA