RZS40123
630 000 €
Plot till salu
RZS40123
630 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Ciudalcampo, Madrid

 • Totalyta 3 424m²

Underbar tomt på 3424 m² till salu i den prestigefyllda privata urbaniseringen Ciudalcampo, Madrid.

Egenskaper

  Beskrivning av fastigheten

  Lucas Fox presenterar denna spektakulära 3424 m² byggtomt med underbar utsikt i den välkända urbaniseringen Ciudalcampo, Madrid.
  Denna tomt ligger i den privata urbaniseringen Ciudalcampo, vid kilometer 28 av A1, bredvid Cuenca Alta del Manzanares regionalpark.

  Det anses vara en av de bästa privata urbaniseringarna i Madrid, med 24-timmars säkerhet och in- och utpasseringskontroll. Det ligger i ett privilegierat område, omgivet av holmekar och med utsikt över Sierra de Madrid.

  Den enastående urbaniseringen har en sportklubb, RACE, som har en 18-håls golfbana, ridning, en inomhuspool, en utomhuspool, ett gym, paddeltennis, tennis och en restaurang. Dessutom finns i urbaniseringen den underbara internationella privatskolan SEK.

  Med en byggbar yta på 10% av tomten kan du bygga ett hus med två våningar plus halvkällare, det vill säga du kan få upp till 30% av byggnaden på de meter vi har och halvkällaren skulle inte inkluderas i det byggbara området. . För byggnaden är det nödvändigt att respektera ett bakslag mot en frontal gräns på 10 meter och 7 meter till andra gränser. Du kan bygga en pool på max 50 m².

  Hör av dig för mer information om lediga tomter i Ciudalcampo. Vi hjälper dig gärna att välja det bästa alternativet. Du kan också besöka oss på vår Lucas Fox Property Lounge, på Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, så att vi kan analysera dina krav mer i detalj.

  Plot till salu
  RZS40123 Plot till salu

  Läge

  Urbaniseringen är väl ansluten med snabb tillgång till A1 och med ett internt busssystem som ansluter till Plaza de Castilla och San Sebastián de los Reyes. Området ligger 10 minuter från köpcentret Plaza Norte 2, bara 5 minuter från ett kommersiellt område i Santo Domingo med ett postkontor och 10 minuter från det allmänna sjukhuset Infanta Sofía. Slutligen är det 15 minuters bilresa från flygplatsen Madrid-Barajas.

  RZS40123
  630 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Ciudalcampo

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA