Ciudalcampo

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Ciudalcampo fastigheter till salu, inklusive spektakulära villor och rymliga familjehem med imponerande vyer.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8
28004 Madrid
Spanien

Utvalda fastigheter i Ciudalcampo

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Ciudalcampo

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Ciudalcampo fastigheter till salu, inklusive hänförande, moderna villor och lyxiga familjehem med private pool. Ciudalcampo är ett av Madrids bästa bostadsområden på grund av dess bekväma läge och vackra naturomgivningar.

Det är ett privat område som erbjuder maximal säkerhet endast en kort bit från Madrids centrum. 24 timmars bevakning på området betyder att innevånarna alltid kan känna sig trygga. Många fastigheter till salu erbjuder enastående vyer mot bergen och naturomgivningarna Det finns många möjligheter att utöva dina favorit sporter och hobbys i Ciudadcampo.

RACE sport klubben erbjuder tennis och padel banor så väl som pool, gym och häst ridnings möjligheter. En 6.4km sport bana gör det möjligt att träna i den friska luften och göra det bästa av de vackra naturomgivningarna.

Barn och ungdomar kan få en förstklassig utbildning på en av de berömda internationella skolorna i Ciudalcampo, så som SEK och Trinity College. Santa Domingo shopping centrum är en bra plats att handla på nära hemmet.

När stadskärnan ändå kallar är Madrid bara en kort buss resa bort och bussarna går regelbundet under dagen. Dessutom finns det regelbunden buss service inom området.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA