Reducerat pris
RZS36365
550 000 €
Plot till salu
RZS36365
550 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Torrelodones, Madrid

 • Totalyta 1 901m²

Unik 1 901 m2 tomt i utmärkt skick till salu i Torrelodones, Madrid

Egenskaper

  Beskrivning av fastigheten

  På Lucas Fox Las Rozas är vi glada att kunna presentera denna vackra tomt, den enda i sitt område, väl ansluten och med unik utsikt över El Pardo och Torres de Plaza Castilla, 200 meter från intern- och intercitybussen och en 10- minuters promenad från busstationen.järnväg. Mycket nära till kommersiellt område.

  Reglerna tillåter att bygga ett enfamiljshus på upp till 600m² i en eller två våningar. Den består av en total landyta på 1 901 m² och allt i en urban vägtillfart i en urban situation med kvalificering för enfamiljsbostäder (chalets) med upp till 2 byggbara våningar. Du kan göra en gemensam tomt med två kupletter. Med en utrustning av:

  • Vatten
  • Elektricitet
  • Avloppsnät
  • gatubelysning

  Sammanfattningsvis är det den enda marken som finns i detta område som erbjuder utmärkta förhållanden, omgiven av grönområden och alla typer av tjänster, i ett exklusivt och lugnt läge.

  Kontakta oss för att boka ett besök.

  Plot till salu
  RZS36365 Plot till salu

  Läge

  Det ligger i ett prestigefyllt område i nordvästra Madrid. Det erbjuder en utmärkt livsstil och en bra infrastruktur, samt en naturlig miljö med spektakulär utsikt över El Pardo och Las Torres de Plaza Castilla. Den har ett brett utbud av privata, subventionerade och offentliga skolor i området, såsom Los Logos, Punta Galea, St. Michael's, Orvalle och SEK, bland andra. Det har också köpcentrum, stormarknader, barer, restauranger, frisörer, yogacenter, paddeltennis, banker, nära Torrelodones.

  Njut av mycket bra kommunikation, med förbindelser till M40, M50, A6 och El Escorial motorväg. Likaså erbjuder den förbindelser med kollektivtrafik med förortsstationen Las Matas, linjerna C7 och C10, och med olika intercitybussar, linjerna C7 och C10, som kompletterar transportutbudet.

  Av alla dessa skäl är denna tomt det bästa valet för att njuta av en privilegierad och välansluten miljö.

  RZS36365
  550 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Torrelodones

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA