POZ49030
990 000 €
Plot till salu
POZ49030
990 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Boadilla Monte, Madrid

  • Planlösning 3 631m²
  • Totalyta 3 631m²

Magnifik utvecklingsbar mark med ett projekt till salu i ett oslagbart område, i hjärtat av Valdepastores, i Boadilla del Monte.

plot viktigaste huvuddrag

  • Utsikt över bergen
  • Planlösning 3 631m²

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox är stolta över att presentera denna oslagbara investeringsmöjlighet för en tomt belägen i Valdepastores, ett privilegierat läge i Boadilla, mycket kort avstånd från Majadahonda.

Vi finns i ett av de bästa områdena i kommunen Boadilla del Monte, bredvid all tillgång till vägar och angränsande kommuner och en kort bit från centrum. Utan tvekan ett av de bästa alternativen om det du vill är att bo i ett lugnt område, utan buller, men nära all service som denna underbara kommun erbjuder.

Vi kan erbjuda dig denna utmärkta möjlighet att köpa en stor plan och utvecklingsbar tomt, regelbundet och välanvänd, med mer än 3 600 m². Ett perfekt land för att bygga ett personligt drömhus, i ett privat område, eftersom det ligger på en återvändsgränd, borta från buller.

Regleringen på 0,25 tillåter en byggbar yta på 25 %. Av denna anledning kan du bygga en villa med en total yta på 900 m² ovan mark, även lägga till källarutrymme om så önskas. Tomten har ett grundprojekt för uppförandet av en exklusiv Passivhaus-villa, med en aktuell och modern design. Detta projekt godkänns av kommunfullmäktige och överväger eventuella ändringar om så önskas. Du kan konsultera mer information om detta grundläggande projekt genom att kontakta oss.

Valdepastores har utmärkta kommunikationer med direkt tillgång till A-6, M-40 och M-503, samt kommunens pendeltågsstation och bussnätet, med en hållplats mindre än 5 minuter bort och direkt anslutning till Madrids huvudstad och andra grannkommuner. En familjär och trevlig miljö omgiven av natur.

Kontakta Lucas Fox idag via telefon eller mail för att ordna en visning. Vi arbetar sju dagar i veckan för att anpassa oss efter våra kunders behov. Du kan också besöka vår invigda Lucas Fox Lounge på Avenida de Europa, 38 i Pozuelo de Alarcón. På så sätt kan vi analysera dina behov mer i detalj och hjälpa dig att hitta det perfekta huset eller investeringen.

Plot till salu
POZ49030 Plot till salu

Boadilla del Monte, Madrid: Var den här bostaden är belägen

Denna mark ligger i Boadilla del Monte, i ett av de mest exklusiva områdena, urbaniseringen Valdepastores. Det ligger i en naturlig miljö, med riklig vegetation och medelhavsflora. Det är anslutet med M-500 och M-503, med olika köpcentrum inom gångavstånd, inklusive Carralero, El Equinoccio, Centro Oeste och Gran Plaza 2.

Urbaniseringen Valdepastores har allt du kan behöva: otroliga och omfattande grönområden, fritidscenter, hälsotjänster som sjukhuset Puerta de Hierro i Majadahonda och högklassiga utbildningscentra som Colegio Virgen de Europa, bara några minuters promenad bort.

Kort sagt, ett idealiskt område för dig som vill skapa ett drömhem, på en lugn, säker plats och samtidigt nära en av de mest livliga huvudstäderna i Europa.

POZ49030
990 000 €
Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Boadilla del Monte

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA