Nyhet
IBZ47911
2 925 000 €
Plot till salu
IBZ47911
2 925 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Ibiza Stad, Ibiza

 • Totalyta 800m²

Serenity Heights: En av de sista tillgängliga tomterna till salu med oöverträffad utsikt och avskildhet, 5 minuter från Ibiza.

plot viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om det här plot

  Introducerar en exceptionell möjlighet - en av de sista kvarvarande tomterna till salu i ett oöverträffat läge, bara 5 minuters bilresa till både Ibiza stad och flygplatsen. Utöver dess hisnande vyer och utmärkta grannskap erbjuder denna tomt en exklusiv fördel i avskildhet, placerad på den högsta punkten i samhället.

  Denna stadstomt väntar på en ny ägare för att förverkliga sin vision. Alla nödvändiga byggdokument kommer att vara den framtida ägarens ansvar och tillhandahåller en tom duk för en skräddarsydd drömfastighet. De medföljande renderingarna är för referens och inspiration, och visar den enorma potentialen i denna anmärkningsvärda handling.

  Lyft din livsstil och skapa din vision om ett lyxigt boende i denna eftertraktade miljö. Kontakta oss idag för mer information.

  Plot till salu
  IBZ47911 Plot till salu

  Extras

  • Prime Location: En av de sista tillgängliga tomterna i ett mycket eftertraktat område, bara 5 minuters bilresa från både Ibiza stad och flygplatsen.

  • Hisnande vyer: Njut av panoramavyer från denna förhöjda tomt, som fångar den natursköna skönheten i det omgivande landskapet.

  • Exklusiv integritet: Placerad på den högsta punkten i samhället och erbjuder en oöverträffad fördel när det gäller integritet.

  • Urban Plot: Redo för utveckling, denna stadstomt ger en solid grund för att bygga din drömfastighet.

  • Anpassningsmöjlighet: Alla byggdokument är den nya ägarens ansvar, vilket möjliggör ett personligt och skräddarsytt projekt.

  • Blank Canvas: Skapa en unik vision av ett lyxigt boende med en tom canvas, skräddarsydd för att passa dina individuella preferenser och livsstil.

  • Exceptionell möjlighet: Ta denna exceptionella chans att höja din livsstil och skapa en distinkt bostad i denna eftertraktade miljö.

  Ibiza stad, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

  Läget för denna fantastiska tomt ligger på en kulle 5 minuter från Ibizas centrum och flygplatsen.

  Naturskönhet: Närheten runt Cas Mut-kullen erbjuder en pittoresk miljö med kristallklart vatten, frodig grönska och böljande kullar. Läget ger en hisnande utsikt över Medelhavet, vilket skapar en lugn bakgrund för bostadsfastigheter.

  Närhet till Ibiza stad: Endast 5 minuter bort för att ha tillgång till stadens bekvämligheter, kulturella attraktioner och pulserande nattliv.

  Exklusivt grannskap: Helt nybyggt, det här området har med förstklassiga lyxvillor.

  Totalt sett presenterar Cas Mut-området på Ibiza en blandning av naturlig skönhet, kulturell rikedom och moderna bekvämligheter, vilket gör det till en lockande plats för dem som söker en önskvärd och välansluten plats att kalla hem.

  IBZ47911
  2 925 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Ibiza stad

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA