Ibiza stad

Utvalda fastigheter i Ibiza stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Ibiza stad

Ibizas huvudstad, Ibiza Stad eller Ibiza Town, är en av de mest levande och fascinerande delarna av ön. Den erbjuder en vacker Marina, där eleganta yachter ligger förtöjda längs de exklusivaste restaurangerna, de gröna och lummiga Plaza del Parque, den historiska Gamla stan med sina traditionella byggnader och spektakulära vyer, kombinerat med atmosfären och energin som har gjort Ibiza till en världsberömd destination.

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av Ibiza Town egendomar till salu. Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Ibiza Stad fastigheter till internationella och lokala kunder.

Från vårt Ibiza kontor erbjuder vi även Ibiza lägenheter, villor, hus, herrgårdar, tomter, palats och golffastigheter till salu i San Antonio, San Jose, San Juan, Santa Eulalia och Santa Getrudis områdena.

Ibiza Stad fastigheter har alltid varit mycket eftertraktade i denna kulturella och sociala del av ön och bristen på nybyggda fastigheter innebär att Ibiza Town fortfarande är en solid framtida investering. Med barer, restauranger, stränder och fantastiskt nattliv, är Ibiza stad en perfekt plats för ett semesterhem eller till en permanent bostad.

Ibiza Town har utmärkta internationella förbindelser via sin flygplats, endast 20 minuter bort med bil.

Lucas Fox är specialister på lyxlägenheter och hus till salu, vackra Ibiza Town takvåningar, etagelägenheter och strandvillor att köpa, med många av dessa fastigheter som erbjuder utsikt över hav och landskap.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Ibiza Town fastigheter att köpa, sälja eller att hyra. Vi är också glada att kunna erbjuda personlig service och allmänna råd om att köpa fastighet på Ibiza.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA