IBZ47910
3 050 000 €
Plot till salu
IBZ47910
3 050 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Ibiza Stad, Ibiza

  • Planlösning 105m²
  • Totalyta 702m²

En av de sista tillgängliga tomterna till salu med oöverträffad utsikt och avskildhet, 5 minuter från Ibiza.

plot viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 105m²

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox är stolta över att presentera en av de sista tillgängliga tomterna på ett oöverträffat läge, bara 5 minuters bilresa från Ibiza och flygplatsen. Utöver de hisnande vyerna och det utmärkta grannskapet, har denna tomt exceptionellt mervärde, oöverträffad integritet, uppe på den högsta punkten i samhället.

Tomten är klassificerad som urban, och alla nödvändiga bygghandlingar ska begäras av den nya ägaren, som erbjuder en tom duk för personlig utveckling. Observera att de tillhandahållna renderingarna endast är exempel. Ta denna extraordinära chans att skapa ditt drömboende i en eftertraktad miljö.

Kontakta oss för mer information.

Plot till salu
IBZ47910 Plot till salu

Extras

  • Prime Location: En av de sista tillgängliga tomterna i ett mycket eftertraktat område, bara 5 minuters bilresa från både Ibiza stad och flygplatsen.

  • Hisnande vyer: Njut av panoramavyer från denna förhöjda tomt, som fångar den natursköna skönheten i det omgivande landskapet.

  • Exklusiv integritet: Placerad på den högsta punkten i samhället och erbjuder en oöverträffad fördel när det gäller integritet.

  • Urban Plot: Redo för utveckling, denna stadstomt ger en solid grund för att bygga din drömfastighet.

  • Anpassningsmöjlighet: Alla byggdokument är den nya ägarens ansvar, vilket möjliggör ett personligt och skräddarsytt projekt.

  • Blank Canvas: Skapa en unik vision av ett lyxigt boende med en tom canvas, skräddarsydd för att passa dina individuella preferenser och livsstil.

  • Exceptionell möjlighet: Ta denna exceptionella chans att höja din livsstil och skapa en distinkt bostad i denna eftertraktade miljö.

Ibiza stad, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Läget för denna fantastiska tomt ligger på en kulle, 5 minuter från Ibizas centrum och flygplatsen.

Naturskönhet: Närheten runt Cas Mut-kullen erbjuder en pittoresk miljö med kristallklart vatten, frodig grönska och böljande kullar. Läget ger en hisnande utsikt över Medelhavet, vilket skapar en lugn bakgrund för bostadsfastigheter.

Närhet till Ibiza stad: Endast 5 minuter bort för att ha tillgång till stadens bekvämligheter, kulturella attraktioner och pulserande nattliv.

Exklusivt grannskap: Helt nybyggt, det här området har med förstklassiga lyxvillor. Fastigheter i närheten är utrustade med moderna bekvämligheter.

Totalt sett presenterar Cas Mut-området på Ibiza en blandning av naturlig skönhet, kulturell rikedom och moderna bekvämligheter, vilket gör det till en lockande plats för dem som söker en önskvärd och välansluten plats att kalla hem.

IBZ47910
3 050 000 €
Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Ibiza stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA