Prime
IBZ50269 3 500 000 € Plot till salu

Excellent plot med 5 Sovrum till salu i Santa Eulalia, Ibiza

 • Sovrum 5
 • Badrum 6
 • Planlösning 844m²
 • Totalyta 1 511m²

Tomt med godkänd licens i utmärkt skick till salu i Roca Llisa

plot viktigaste huvuddrag

 • Planlösning 844m²
 • Konstruerat Område 844m²
 • Boende yta 844m²

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox presenterar denna tomt till salu i den exklusiva och prestigefyllda urbaniseringen Roca Llisa med ojämförlig panoramautsikt över Medelhavet. Denna exceptionella tomt erbjuder ett godkänt byggprojekt och en positiv byggansökan, vilket effektiviserar processen för att kommentera byggandet av ett hem.

Tomten har en yta på 1 511 m² och en byggbar yta på 844 m². Det arkitektoniska projektet designat för detta land inkluderar ett rymligt vardagsrum med matsal, ett öppet kök, fem sovrum, sex badrum, en pool och ett stort garage. Du kan dock anpassa den efter din smak och dina behov.

På entréplan kommer det att finnas ett rymligt och ljust vardagsrum-matsal med kök i öppen planlösning, i mysig atmosfär och med tillgång till poolområdet. Köket kommer att utrustas med de senaste vitvarorna och kvalitetsfinishen. Därefter kommer ett sovrum med eget badrum att erbjudas, perfekt som gästrum, arbetsrum eller kontor.

Den övre våningen kommer att ha master bedroom med sitt privata badrum, omklädningsrum och eventuellt en privat terrass med havsutsikt, samt ytterligare tre sovrum, med varje privat badrum, perfekt för familj eller gäster.

Slutligen kommer halvkällargolvet att ha ett rymligt garage med kapacitet för flera bilar och ytterligare utrymme som kan användas för förvaringsutrymmen, en vinkällare, ett gym eller till och med ett hemmabiorum, beroende på dina preferenser.

Utanför kommer ett stort terrassområde med privat pool att erbjudas, perfekt för att njuta av medelhavsklimatet och havsutsikten.

Hemmet, förutom att vara bekvämt och funktionellt, kommer att njuta av en imponerande utsikt över havet i en naturlig miljö i urbaniseringen Roca Llisa.

Kontakta oss idag för mer information.

Plot till salu

Extras

 1. Privilegerat läge: Detta land ligger i den prestigefyllda urbaniseringen Roca Llisa och erbjuder ett privilegierat läge med panoramautsikt över Medelhavet.

 2. Godkänt byggprojekt: Marken har ett redan godkänt byggprojekt, vilket påskyndar processen för att påbörja bygget av din nya bostad.

 3. Oöverträffad havsutsikt: Njut av spektakulär havsutsikt från bekvämligheten av ditt hem, skapa en atmosfär av lugn och naturlig skönhet.

 4. Rymliga och ljusa utrymmen: Det arkitektoniska projektet inkluderar ett generöst vardagsrum och matplats, designat för att maximera naturligt ljus och skapa en välkomnande atmosfär.

 5. Öppet och modernt kök: Residenset kommer att ha ett öppet och modernt kök, utrustat med de senaste vitvarorna och högkvalitativa ytbehandlingar.

 6. Fem sovrum och sex badrum: Med fem sovrum och sex badrum har du mer än tillräckligt med utrymme för att ta emot din familj och underhålla dina gäster med komfort och stil.

 7. Privat pool: Njut av dagar av avkoppling och kul i din egen privata pool, perfekt för att svalka dig under varma sommardagar.

 8. Stort garage: Marken innehåller ett stort garage för flera fordon, vilket ger dig komfort och säkerhet för din transport.

 9. Möjlighet till anpassning: Med en total yta på 1 511 kvadratmeter och en byggbar yta på 844 kvadratmeter kommer du att ha möjlighet att anpassa din bostad efter dina önskemål och behov.

Dessa egenskaper gör denna mark i Roca Llisa till en unik möjlighet att bygga huset

Planlösning

Huvudvåning

 • Vardagsrum
 • Dubbelrum med eget badrum
 • Slå samman
 • Terrass

Övervåning

 • Master bedroom med eget badrum, omklädningsrum och eventuell terrass.
 • 3 sovrum med privata badrum

Halvmalen växt

 • Stort garage
 • Multifunktionsrum

Santa Eulalia, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger i Roca Llisa, en lugn naturlig enklav som ligger på den idylliska ön Ibiza. Det är en exklusiv lyxbyggnad intill Medelhavet. Roca Llisa utmärker sig för sin ojämförliga exklusivitet och integritet. Den har ett noggrant urval av lyxfastigheter, med hem som är ett arkitektoniskt mästerverk.

Roca Llisa sträcker sig över mjuka kullar och branta klippor och erbjuder panoramautsikt över Medelhavets kristallklara vatten och den frodiga vegetationen som omger området.

Utöver sin imponerande havsutsikt erbjuder Roca Llisa ett brett utbud av exklusiva faciliteter och tjänster för sina invånare. Från golfbanor i världsklass till privata strandklubbar, lyxiga spa och gourmetrestauranger, alla aspekter av livet i denna urbanisering är designade för att möta de högsta standarderna för kvalitet och komfort.

Säkerhet och integritet är prioriterade på Roca Llisa, med kontrollerad åtkomst och övervakning dygnet runt för större sinnesro och säkerhet för invånarna.

IBZ50269 3 500 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Santa Eulalia

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper