Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Santa Eulalia

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Ibiza är ett av de mest eftertraktade ställen att köpa en andra bostad eller ett fritidshus i Europa och mest känd för sina underbara stränder, spektakulära solnedgångar och dess exklusiva Medelhavslivsstil.

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Ibiza fastigheter till salu. Vi erbjuder ägarna specialisthjälp för att sälja sina Ibiza fastigheter till nationella och internationella kunder.

Från vår Ibiza kontor har vi ett brett sortiment av Ibiza lägenheter, villor, hus, herrgårdar, tomter, palats och golffastigheter till salu i San Antonio, San Jose, San Juan, Santa Eulalia och Santa Getrudis områdena.

Santa Eulalia ståtar med orörda sandstränder, exklusiva gallerier och gastronomiska höjdpunkter, som lockar internationella besökare året runt. Då det dagliga livet här på ön går i en mycket mer avslappnad takt, är Santa Eulalia är en idealisk plats för ett andra hem, hyresinvestering eller permanent boende.

Vänligen kontakta våra fastighetsmäklare för att få veta mer om San Eulalia objekt att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile