IBZ43475
3 400 000 €
Plot till salu
IBZ43475
3 400 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Santa Eulalia, Ibiza

  • Planlösning 640m²
  • Totalyta 36 221m²

Utmärkt tomt med projekt till salu mellan San Carlos och Santa Eulalia, Ibiza.

plot viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 640m²

Vad du behöver veta om det här plot

Välkommen till en enastående fastighetsmöjlighet på den fängslande ön Ibiza. Priset på 3,4 miljoner euro inkluderar detta exklusiva erbjudande två distinkta fastigheter, fastighet A och fastighet B, tillsammans med en generös tomt på 36 221 m². Observera att kostnaderna för renovering och tillbyggnad är separata och uppskattas till cirka 2,8 miljoner euro för båda fastigheterna.

Beläget i en pittoresk och platt terräng, inbäddad mellan de charmiga städerna Santa Eulalia och San Carlos, erbjuder denna rustika tomt i en lugn och idyllisk miljö. Ibizas naturliga skönhet omger dig och ger den perfekta bakgrunden för din drömfastighet.

Fastighet A, med 68 m² boyta tillsammans med ytterligare 35 m² stall, ger en mysig och autentisk upplevelse. Med potential för förlängning upp till 320 m² och tillägget av en uppfriskande pool, har du möjlighet att förvandla denna fastighet till en rymlig och lyxig tillflyktsort.

Lika fängslande erbjuder fastighet B 58 m² boyta tillsammans med stall. I likhet med fastighet A finns det potential för en utbyggnad på upp till 320 m² och införandet av en fantastisk pool. Fördjupa dig i atmosfären av traditionellt Ibiza-liv medan du njuter av moderna bekvämligheter och bekvämligheter.

Med den kombinerade potentialen hos båda fastigheterna har du friheten att skapa ett alldeles extraordinärt boende. Låt din fantasi flöda när du föreställer dig möjligheterna med denna enastående fastighetsmöjlighet. Oavsett om du vill designa en påkostad villa, en fridfull tillflyktsort eller en kombination av båda, är duken din att måla.

Detta exceptionella erbjudande låter dig äga en del av Ibizas förtrollande landskap medan du skapar ditt drömhem. En extraordinär chans att sätta din prägel på en av världens mest eftertraktade destinationer.

Kontakta oss idag för mer information.

Plot till salu
IBZ43475 Plot till salu

Santa Eulalia, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Mellan Santa Eulalia och San Carlos, 30 minuter från flygplatsen och med enkel tillgång till de vackra stränderna på norra och östra delen av ön.

IBZ43475
3 400 000 €
Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Santa Eulalia

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA