International
Associate

Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Pla de l'Estany

Sök bostäder nu

Pla de l'Estany

Pla de l'Estany

Lucas Fox Girona

Pujada de la Catedral 10, 1er 3a
17004 Girona
Spanien

Vill du sälja eller hyra ut din fastighet?

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Pla de L'Estany är en liten naturskön region mitt i Girona provinsen, som omfattar den bördiga slätten som omger den vackra sjön Banyoles - mötesplats för roddtävlingarna som tog plats under Barcelonas olympiska spel 1992.

Med sin pittoreska landskap och utspridda befolkning i små byar och bondgårdar, är detta ett populärt område att köpa fastighet i Girona provinsen.

Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett brett utbud av fastigheter till salu och för uthyrning i Pla de L'Estany, inklusive masias, gårdar, ruiner, lanthus, lyxgårdar, slott, radhus, delvis renoverade fastigheter och radhus att köpa.

Lucas Fox Costa Brava är specialister på att hjälpa ägare att sälja sina fastigheter till både lokala och internationella köpare.

Pla de l'Estanys östligaste punkt ligger drygt 10 km från Girona och dess internationella flygplats och 50 km från stränderna på Costa Brava medan dess huvudstad, Banyoles, ligger endast 70 km från skidorterna i Pyrenéerna.

Norr om Banyoles finns de vackra byarna Serinya - känd för sina förhistoriska grottor, Esponella, Vilademuls, Puigpalter och Crespia, med dess vackra romanska kyrka. Söder av Banyoles är lantbyarna Porqueres, Camos, Cornella del Terri och Palol de Revardit.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Pla de l'Estany fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA