Baix Emporda

Utvalda fastigheter i Baix Emporda

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Baix Emporda

Lucas Fox Costa Brava har ett brett utbud av fastigheter till salu i Baix Emporda, allt från masia gårdsruiner och byggtomter till försäljning, till delvis-restaurerade fastigheter, lyxgårdar, herrgårdar, radhus och hotell att köpa.

Lucas Fox Costa Brava har också expertis när det gäller att hjälpa fastighetsägare att sälja sina Baix Emporda fastigheter i området till både lokala och internationella köpare. En stor del av Baix Emporda är upptagenn av Gavarres Naturpark, ett stort område med skyddad skogsmark, som sträcker sig från Girona stad så långt som kuststäderna Palamos och Castell-Platja d'Aro.

Beläget öster om Girona stad och hela vägen ner till Costa Brava-kusten är Baix Emporda en av de mest eftertraktade områdena att köpa fastigheter i Girona provinsen.

Vid kanten av Gavarres finns ett område som kallas "Den gyllene triangeln", ett av de mest eftertraktade områdena att köpa fastigheter i Girona provinsen, med de vackraste medeltida byarna Monells, Pubol, Rupia, Foixa, Peratallada, Ullastret och Pals. 18 km från Girona och 16 km från Costa Brava-kusten är den medeltida marknadsstaden La Bisbal de l'Emporda, huvudstad i Baix Emporda.

Kontakta våra fastighetsmäklare för att få veta mer om Baix Emporda fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA