Lyxfastigheter Los Monteros Marbella

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

Utvalda fastigheter i Los Monteros

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Los Monteros

Los Monteros är en av världens de mest prestigefyllda stadsdelarna i Marbella stad, och hem till internationellt berömda personer som Antonio Banderas.

Vårt urval av fastigheter till salu och för uthyrning i Los Monteros är övervägande fristående villor på olika stora tomter, från 1000 m2 och upp till 2 hektar i storlek.

Los Monteros är beläget endast 5 kilometer från Marbellas centrum stad och är ett av de mest eftertraktade områdena längs kusten. Med närheten till stranden, golfbanor, fina restauranger och yachthamnar kan Los Monteras erbjuda allt det bästa i livet i ett sommarklimat nästan året runt med mildra vintrar.

Våra fastigheter till salu och för uthyrning i Los Monteros inkluderar stora tomter med fristående hus och mindre tomter med moderna villor.

De större husen inkluderar till exempel tennisbanor, pooler, separata bostäder för personal, privata gym, hemmakontor och stora garage. Villorna till salu är ofta från 5 till 7 sovrum ofta med tillhörande badrum. Normalt finns 24-timmas teknologisk bevakning och varje villa har egen swimming pool och stora trädgårdar.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA