East Marbella

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Östra Marbella lyx fastigheter, inklusive stora villor med privat trädgård och pool, enastående strand bostäder och möjlighet att köpa off-plan.

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanien

Utvalda fastigheter i East Marbella

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i East Marbella

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Östra Marbella lyx fastigheter till salu, inklusive stora villor, moderna Nya Bostadsutvecklingar och våningar vid strandkanten. East Marbella är känt för sina stora grönområden och är hem till några av de finaste stränderna längs Costa del Sol.

Det är också känt som det mest etablerade och renommerade områdena inom det större Marbella distriktet och utgörs av följande områden: Río Real, Los Monteros, El Rosario, Elviria, Hacienda Las Chapas och Cabopino.

Liknande resten av Costa del Sol så är East Marbella varje golfares paradis. Det kan skryta med fyra välkända 18 håls golf banor, Río Real, Santa Clara, Santa María och Cabopino tillsammans med tre 9 håls golf banor som alla ligger utspridda på ett 10km område.

Förutom dess berömba golf banor kan det också stoltsera med fantastiska stränder med Medelhavs restauranger och strandpubbar vid strandkanten. Las Chapas och Los Monteros utgör de mest prestigefyllda områdena i Östra Marbella när det gäller att köpa fastigheter.

Det finns muromgärdade utvecklingar längs sluttningarna med underbara panoramiska vyer mot havet, alla med tillgång till stränder, golf banor, fin gastronomi och lyxjakt hamnar. Cabopino är hem till en charmig hamn fylld av lyxjakter, omgiven av berämda restauranger så som Alberts och Hermosa, och har den finaste sträckan av naturlig strand.

Endast 10 minuter med bil från centrala Marbella, är det lunga området El Rosario beläget bland kullarna precis bredvid Santa Clara golf banan och erbjuder underbara fastigheter till salu med enastående utsikt. Området är också populärt av köpare med familjer eftersom den internationella skolan ligger nära.

Elviria är ett vackert, grönt område med skyddade pinjeträd ock korkekar som delar upp bostadsområdena. Det har två populära shoppingcentrum, tapas barer, restauranger, strandklubbar och till och med en Nöjespark. Det drar till sig många internationella köpare eftersom det har tre internationella skolor. Slutligen är Río Real den mest etablerade av golf banorna runt om i Marbella regionen och anses vara en av de bästa vilket ger samtliga fastigheter runt om banan ett perfekt läge och samtidigt ligger det inte mer än 3km iväg från centrala Marbella.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now