Golden Mile

Utvalda fastigheter i Golden Mile

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Golden Mile

Känt som Marbellas Golden Mile, ett område med några av regionens mest exklusiva och imponerande villor och våningar. Golden Mile börjar i den västra delen av Marbella och sträcker sig till Puerto Banus.

Sträckan mellan västra Marbella och Puerto Banus blev känt i slutet på 1900-talet och blev poplärt bland europeiska prinsar, Saudi arabiska kungligheter (Kung Fahd) och internationella filmstjärnor (Sean Connery, Brigitte Bardot med flera).

I hjärtat av området ligger det 5-stjärniga Puente Romano Hotel, beläget vid stranden och omgärdat av lummiga och uppvuxna trädgårdar. Marbellas Golden Mile är fortfarande populärt bland Hollywood skådespelare som Dolph Lundgren och George Clooney och internationella fotbollsspelare som Ruud Van Nistelrooy, som alla äger fastigheter här.

På ena sidan av Golden Mile finns det stort antal mycket exklusiva villor, lyxiga lägenheter och strandnära radhus blandat med fantastiska restauranger, som Villa Tiberio, Da Bruno, Suite, privata konstgallerier och populära kaféer.

Vi erbjuder ett stort antal tjänster för alla fastighetsköpare som vill köpa en fastighet på Golden Mile.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now