Begur ligger i hjärtat av Empordà, och med dess stränder och imponerande kullar är detta en av de mest eftertraktade platserna längs Costa Brava.

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett brett utbud av Begur fastigheter att köpa och hyra i och kring Begur och det kringliggande kustområdet, inklusive Begur villor, lägenheter och tomter att köpa. Vi erbjuder även fastigheter till salu i de närliggande byarna Tamariu, Llafranc och Calella de Palafrugell.

Begur ger enkel tillgång till ett antal närliggande vikar i denna vackra sträcka av robusta Costa Brava kust, inklusive Playa de Pals, Illa Roja, Sa Riera, Aiguafreda, Sa Tuna, Aiguablava och Fornells. Endast 60 km från Girona flygplats, är den vackra medeltida staden Begur och dess omgivande stränder och vikar, ett av de mest eftertraktade områdena i Costa Brava. Vi har expertis när det gäller att hjälpa ägare sälja sina Begur fastigheter till lokala och internationella köpare.

Begur egendomar är några av de mest eftertraktade fastigheterna att köpa på Costa Brava, inklusive ett brett utbud av moderna och traditionella Begur villor, hus, radhus, hotell, lägenheter och takvåningar till salu.

 

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA