Begur

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Begur fastigheter till salu Inklusive karakteristiska 1800tals fastigheter, tomter, finare radhus och moderna familjehem, semestervåningar och stadshus.

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Utvalda fastigheter i Begur

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Begur

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Begur fastigheter till salu, inklusive lyx villor, semestervåningar, radhus vid havskanten och stadshus. Begur fastigheter erbjuder ett prima Costa Brava läge, strategiskt placerat 130km från Barcelona och endast 45km från den historiska staden Girona och dess flygplats. Begur är ett samhälle inom det Katalanska landskapet Baix Empordà, i hjärtat av Costa Brava.

Detta område av storslagen natur drar till sig gäster under sommar månaderna som flockas för att njuta av de idylliska stränderna Sa Riera, Sa Tuna och Aiguablava, så väl som Begur City med dess historiska arv, medeltida slott och otaliga restauranger, caffeer och affärer. Med en lång lista av fritidsaktiviteter erbjuds och ett avundsvärt Medelhavs klimat är Begur en ideal destination för familjesemester och Begur fastigheter till salu erbjuder excellent återbäring på korttids uthyrning.

Aiguablava är ett prestigefyllt kustområde inom Begur som kan skryta med ett antal excellenta restauranger och är hem till Hotel Aiguablava och det 4-stjärniga Parador som är beläget på klippkanten ovanför den hänförande Aiguablava bukten.

Havsvikarna Sa Riera och Sa Tuna är belägna i ett av de vackraste, mest orörda områdena längs Costa Bravas kuststräcka, nära staden Begur med allt man kan önska i närområdet så som golf banor och restauranger. Sa Riera har en stor fin korning sandstrand med underbar utsikt mot Medes Öarna, ett populärt område för dykning. Bukten binds samman med den berömda Costa Brava kustpromenads stigen (Camí de Ronda) till andra bukter, likaså är Sa Tuna, ett charmigt före detta fiskeläge med dess gulliga lilla småstensstrand kantad av färgglada fiskestugor och några utmärkta fiskrestauranger.

Google map

Se andra representerade orter i Begur.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Begur.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

tel +34 872 22 32 62
fax +34 933 041 848
[email protected]

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA