Sants

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Barcelona Sants fastigheter till salu och uthyrning.

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Sants

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Sants

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Sants fastigheter till salu och uthyrning. Barcelona Sants är ett urbant distrikt, nära Plaça d'Espanya och Montjuïc och bara 10 minuter från centrum i Barcelona.

Barcelona Sants är hem till stadens främsta tågstation med hög hastighets AVE tåg som går till alla delar av Spanien och till Frankrike. Barcelona Sants fastigheter till salu och uthyrning är belägna i ett av stadens mest tillgängliga knutpunkter..

Barcelona Sants är perfekt beläget för affärsresande som regelbundet reser till Madrid, regionala Spanien och längre och som behöver ett utbud av tåg och flyg förbindelser nära till hands.

Fastigheter i Barcelona Sants är ofta mer prisvärda än i närliggande distrikt även om området gränsar till den nedre delen av höginkomst bostadsområdet Les Corts.

Fastigheter till salu och uthyrning i Barcelona Sants ligger nära flera Internationella skolor och med Les Corts så nära finns det många möjligheter att gå ut och äta på finare ställen och butik shopping nära.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now