Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sants

Sök bostäder nu

Sants

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Barcelona Sants fastigheter till salu och uthyrning.

Lucas Fox Barcelona
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Sants

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Sants fastigheter till salu och uthyrning. Barcelona Sants är ett urbant distrikt, nära Plaça d'Espanya och Montjuïc och bara 10 minuter från centrum i Barcelona.

Barcelona Sants är hem till stadens främsta tågstation med hög hastighets AVE tåg som går till alla delar av Spanien och till Frankrike. Barcelona Sants fastigheter till salu och uthyrning är belägna i ett av stadens mest tillgängliga knutpunkter..

Barcelona Sants är perfekt beläget för affärsresande som regelbundet reser till Madrid, regionala Spanien och längre och som behöver ett utbud av tåg och flyg förbindelser nära till hands.

Fastigheter i Barcelona Sants är ofta mer prisvärda än i närliggande distrikt även om området gränsar till den nedre delen av höginkomst bostadsområdet Les Corts.

Fastigheter till salu och uthyrning i Barcelona Sants ligger nära flera Internationella skolor och med Les Corts så nära finns det många möjligheter att gå ut och äta på finare ställen och butik shopping nära.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile