Sant Antoni

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sant Antoni fastigheter, inklusive våningar som renoverats in i minsta detalj som utgör ideala investerings fastigheter. properties.

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanien

Utvalda fastigheter i Sant Antoni

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Sant Antoni

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Sant Antonio fastigheter till salu. Fastigheter till salu i Sant Antoni erbjuder enastående investerings potential då området är strategiskt beläget på gångavstånd till Plaça Catalunya och Las Ramblas på ena sidan och Plaça d'Espanya och Fira de Barcelona mässområdet på den andra. Allt detta i ett autentiskt Barcelona område bortanför turist skockarna.

Sant Antoni området ligger på kanten av Eixample området i Barcelona, som grannar har det områdena El Raval och Poble Sec. Det är hem till ett vackert marknadstorg med samma namn som är ritat av Antoni Rovira i Trias, vilket håller en charmig andrahands bokmarknad på Söndag morgnar och som anses vara centrum i området.

Avinguda del Paral·lel, en av stadens viktigaste artärer går längs den södra gränsen till detta område. Distriktet har dragit nytta av en ansiktslyftning de senare åren vilket har skapat attraktiva nya torg och förbättrat cykelstigarna. Det erbjuder ändå fortfarande många gamla traditionella barer, affärer och restauranger som man finner bredvid nya, trendigare etablissemang som har fört upp Sant Antoni till samma nivå som resten av denna vibrerande kosmopolitiska stad.

Sant Antoni fastigheter är de typiska för Eixample området i det avseendet att den välkände arkitekten Ildefons Cerdà, designade ett rutmönster av dess gator på så sätt skapande inre bakgårdar och erbjudande fastigheter med förtjusande Modernista detaljer. Våningarna tenderar till att ha typisk rektangulär utformning med både en balkong mot gatan samt en terrass eller andra balkong som vetter mot den lugna innergården.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA