Poble Sec

Utvalda fastigheter i Poble Sec

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Poble Sec

Vi har ett antal fastigheter att köpa och hyra i Poble Sec, stadens nyligen återupptäckta kosmopolitiska distrikt i utkanten av Montjuic parken och inom gångavstånd från Port Vells hamnsida.

Traditionellt var detta en stadsdel för stadens nyanlända invandrare, men under de senaste åren har området genomgått en omvandling och blivit en av stadens viktiga artärer. Avenida Paral-lel har blivit en viktig ingång för besökare på kryssningsfartygen som anländer till Barcelona. Den tidigare sjabbiga burleska streckan Paral-lel, har nu blivit en livlig, dynamisk och välkomnande aveny som inbjuder besökare att komma och utforska staden. Paral-lel erbjuder enkel tillgång till El Raval området i gamla stan, och leder dig till de imponerande sevärdheterna vid Plaza Espanya och in till de dolda pärlorna i Poble Sec distriktet.

Våra fastigheter till salu i Poble Sec ger möjligheten att leva bland den livliga kulturella atmosfären i denna centrala stadsdel. Det finns gott om specialbutiker, mataffärer, apotek, kulturella centrum och lokala butiker på varje gata. Området har bra kommunikationer med tunnelbana, buss, taxi och har även goda parkeringsmöjligheter. Poble Sec har också flera mysiga torg, där lokalbefolkningen samlas både under dag och kvällstid.

För investerare och köpare som söker ett hus eller villa att köpa i Barcelona, finns ibland fristående hus till salu i Barcelona vid bergskanten i detta område. Några av fastigheterna till salu i Poble Sec kräver omfattande renovering, vilket låter dig att bygga ditt eget drömboende, medan andra fastigheter redan renoverats i modern design och förstklassig finish.

Vi har också ett antal lyxlägenheter att hyra i Poble Sec, tillgängliga för kort eller långtidsuthyrning. Dessa fantastiska fastigheter är möblerade och inflyttningsklara. Detta gör att du kan ägna din tid åt att utforska närområdet, fullt av konstnärsateljéer, stadens bästa tapasbarer och några av Barcelonas viktigaste kulturella landmärken. Joan Miro Stiftelsen, de berömda 3 Skorstenarna i Fecsa-Endesa byggnaden, den nyligen renoverade El Molino, samt de många parkattraktionerna och trädgårdarna i Montjuic Parken ligger i Poble Sec.

Vi har också ett antal takvåningar och bostadsfastigheter tillgängliga i Poble Sec.

Besök gärna våra fastigheter att köpa och hyra i Poble Sec här nedanför, eller kontakta våra fastighetsmäklare för en skräddarsydd förteckning av hus och lägenheter till salu i Poble Sec eller lyxlägenheter att hyra i Poble Sec.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA