El Born

Utvalda fastigheter i El Born

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i El Born

Vi har ett exklusivt utbud av lägenheter att köpa och hyra i El Born, Barcelona.

El Borne, vilken utgör en del av Barcelonas Ciutat Vella (Gamla stan) är en stadsdel i egen särart. Detta är ett av stadens mest eftertraktade områden när det gäller fastighetsköp och hyra, särskilt bland internationella turister och de invånare som vill njuta av Barcelonas härliga livsstil och kunna njuta av det bästa som staden har att erbjuda.

Fastigheter till salu i El Born varierar från lägenheter, takvåningar, till hela byggnader med turistlägenheter och vissa affärs- och kontorslokaler. Lägenheterna i stadsdelen el Born har haft en ökad efterfrågan på den internationella turistmarknaden, så lägenheter till salu i El Born för användning som förvaltningsfastigheter ger en hög avkastningspotential året runt.

Detta område har en stor utländsk koloni med tillgång till många bekvämligheter för familjehushåll. Området har flera skolor, och gränsar till Ciutadellaparken, en populär park för familjer och barn som går i internationella skolor. Här finns många affärer och designbutiker och ett brett utbud fantastiska restauranger, tapasbarer och klubbar med levande musik. Många företagare väljer att bosätta sig i el Born för dess internationella känsla, liksom dess enkla tillgång till kontorslokalerna i Eixample Höger och dess närhet till stadens centrum.

Lägenheterna till salu i Born ligger vid hjärtat av Gamla Stan (Ciutat Vella) och den strandnära stadsdelen Barceloneta, samt inom promenadavstånd från båda. Det finns också utmärkta förbindelser i alla riktningar, enkel tillgång till flygplatsen, en regional järnvägsknut vid Estacion de Francia, bussar vid Estació del Nord och citybuss och tågnätverk i alla riktningar.

Många fastigheter att köpa och hyra i Born har genomgått omfattande renoveringar, samtidigt som deras ursprungliga charm bevarats. Träbjälkar, tegelväggar, golv-till-tak fönster och dörrar som leder ut till mysiga balkonger och tidstypiska dekorationer som takbjälkar och kornischer ofta bevaras under renoveringar som har tjänat till att öppna upp många fastigheter till mer ljus och rymd.

Vi har också ett antal takvåningar och bostadshus i El Born.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA