Reserverad
VAL48440
600 000 €
Lägenhet till salu
VAL48440
600 000 €
Lägenhet till salu

Lägenhet med 4 Sovrum till salu i Gran Vía, Valencia

  • Sovrum 4
  • Badrum 2
  • Planlösning 126m²

133 m² lägenhet, totalrenoverad med en praktisk och funktionell design till salu intill den underbara Jardines del Río Turia, Valencia.

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 126m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna lägenhet ligger på övervåningen i en tidstypisk byggnad i stadsdelen Gran Vía i Valencia, på en av de bästa gatorna, mycket nära Turia River Gardens, ett av de största grönområdena i staden.

Huset, med en yta enligt matrikeln på 122 m², är mitt uppe i en renoveringsprocess som kommer att ha ett praktiskt och funktionellt program och material av högsta kvalitet.

Vi går in i huset genom en praktisk hall och till vänster ligger vardagsrum-matsalen, med en rektangulär planlösning med ett stort fönster och en balkong med trevlig utsikt. På höger sida ligger köket öppet mot vardagsrummet, med en stor tre meter lång ö med integrerad diskmaskin och 100% osynlig induktionsporslinsbänkskiva. Den har en stor lagringskapacitet, med skåp från golv till tak och alla förstklassiga apparater integrerade.

Nattområdet är fördelat på ett master bedroom med omklädningsrum och eget badrum, plus tre sovrum och ett komplett badrum.

Huset har högt i tak, Ac5 laminatgolv, vitlackerade invändiga snickerier och vit PVC exteriörsnickerier, med termisk brytning och dubbelglas med kamera. Den har varm/kall luftkonditioneringsinstallation genom kanaler.

Kontakta oss för mer information.

Lägenhet till salu
VAL48440 Lägenhet till salu

Planlösning

  • Vardagsrum
  • öppet kök
  • Master bedroom med omklädningsrum och eget badrum
  • 3 sovrum
  • komplett badrum

Gran Vía, Valencia: Var den här bostaden är belägen

Gran Vía-kvarteret är ett av de bäst belägna i centrum av staden Valencia, som erbjuder sina grannar alla nödvändiga tjänster, med många traditionella butiker, livliga kaféer och restauranger. Det ligger också bara några minuters promenad från Jardines del Río Turia, ett av de största grönområdena i staden. Å andra sidan är det perfekt anslutet med kollektivtrafik till andra sevärdheter i staden.

VAL48440
600 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Valencia Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA