MAD47672
3 950 000 €
Lägenhet till salu
MAD47672
3 950 000 €
Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 4 Sovrum till salu i Recoletos, Madrid

 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Planlösning 228m²

LUCAS FOX International Properties presenterar denna totalrenoverade exteriörfastighet med 4 sovrum belägen i en klassisk byggnad i det mest eftertraktade området i stadsdelen Recoletos.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Portvakt
 • Naturligt ljus
 • Uppvärmning
 • Renoverad
 • Luftkonditionering
 • Exteriör
 • Dubbla fönster
 • Planlösning 228m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Huset ligger i en ståtlig byggnad från början av 1900-talet, med en mycket representativ fasad. Lägenheten, totalrenoverad av design, har 228 kvadratmeter fördelat på tre vardagsrumsområden, mycket ljusa på grund av deras balkonger som vetter mot gatan i söderläge, en matsal, ett öppet kök, fyra imponerande en-suite sovrum, en gästtoalett och ett förråd.. I byggnaden finns en dörrvakt som bor på fastigheten.

Huset, helt nytt, är fullt möblerat och har exklusiva apparater. Badrummen, köket och naturliga ekgolv har levererats av Porcelanosa Group. Lägenheten har centraliserad varm och kall luftkonditionering och individuell uppvärmning.

Beläget på gatan Villanueva, mellan gatorna Lagasca och Velázquez, är det mycket nära Retiroparken, en idealisk plats att njuta av aktiviteter och promenader omgiven av natur, såväl som andra mycket emblematiska platser i staden, såsom Puerta de Alcalá, Plaza de Cibeles, Pradomuseet eller Royal Botanical Garden.

Dessutom har det alla typer av tjänster och shoppingområden, eftersom det ligger mycket nära Serrano- och Velázquez-gatorna, där de lyxigaste butikerna i huvudstaden finns (Louis Vuitton, Loewe...) och Jorge Juan-gatan, med de trendigaste restaurangerna i staden (Amazónico, El Paraguas, Lobito de Mar...).

Dess utmärkta distribution, dess oslagbara läge och dess magnifika kvaliteter gör denna fastighet till en UNIK MÖJLIGHET.

Lucas Fox är en fullservice fastighetsbyrå som erbjuder högkvalitativa bostadshus och ett brett utbud av fastighetstjänster för nationella och internationella kunder. Vi är ett flerspråkigt team, med ett fräscht och innovativt förhållningssätt till fastighetsbranschen, som erbjuder oöverträffad kunskap om den spanska fastighetssektorn, dess lägen och dess livsstil.

Företagets mer än 250 flerspråkiga styrelseledamöter och anställda tillför dynamisk och mångsidig erfarenhet till företaget, utvalda för sin professionalism, integritet och djupa kunskap om marknaden. Lucas Fox representerar för närvarande många av säljarna av Spaniens mest exklusiva fastigheter, belägna i några av dess mest eftertraktade regioner och städer.

Företaget grundades 2005 av Alexander Vaughan och Stijn Teeuwen, som utnyttjade den växande efterfrågan från internationella bostadsköpare på viktiga platser i Spanien. Nu är Lucas Fox en ledande byrå inom den spanska fastighetssektorn som betjänar både nationella och utländska kunder.

De mest anmärkningsvärda fastigheterna kräver extraordinär marknadsföring. Vårt prisbelönta interna, digitala och kreativa designteam omfamnar den senaste tekniken på marknaden och fortsätter att bryta nya gränser.

Under 2016 och 2018 belönades Lucas Fox som den bästa fastighetsbyrån i Spanien och 2016, 2017 belönades den som den bästa fastighetsmarknadsföringsbyrån i Spanien, vid European Property Awards.

Lägenhet till salu
MAD47672 Lägenhet till salu

Extras

- 4:e våningen

– Utomlands

- Sydlig riktning

- Klassiskt gods

- Målvakt

- 228 m2

- Second hand/renoverad

- Möblerad

- 3 vardagsrum med öppet kök

- 4 sovrum med eget badrum

- Gratis toalett

- Förvarings rum

Recoletos, Madrid: Var den här bostaden är belägen

I stadsdelen Recoletos finns byggnader av stor betydelse, som Nationalbiblioteket, National Archaeological Museum eller San Manuel och San Benito-kyrkan. Det är värt att framhålla dess närhet till Retiroparken, och det är också ett viktigt kommersiellt område för lyxvaror, och har också några av de bästa restaurangerna i staden Madrid.

Området har tunnelbanelinje 4, som trafikerar gatan Goya med hållplatserna Colón, Serrano och Velázquez, samt linje 2, med hållplatser vid Banco de España och Retiro.

Cercanías Madrid-stationen som betjänar grannskapet är Recoletos-stationen (C-1, C-2, C-7, C-8 och C-10) som ligger under Paseo de Recoletos, i den västra kanten av grannskapet.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

MAD47672
3 950 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA