Reducerat pris
LFCB454
1 100 000 €
Herrgård till salu
LFCB454
1 100 000 €
Herrgård till salu

Excellent herrgård med 11 Sovrum till salu i Pla de l'Estany, Girona

  • Sovrum 11
  • Badrum 8
  • Planlösning 689m²
  • Totalyta 16,0ha

Magnifik lantgård till salu i en fantastisk landsbygd miljö nära Lake Banyoles i La Garrotxa erbjuder 16ha privat mark, ridning faciliteter, tennisbana, pool och bilaga gäst lägenheter. Superb potentiell affärsmöjlighet

herrgård viktigaste huvuddrag

  • Trädgård
  • Terrass
  • Swimming pool
  • Parkering
  • Planlösning 689m²

Vad du behöver veta om det här herrgård

En mer idyllisk miljö är svårt att föreställa sig. Denna underbara landsbygd ligger i 16 hektar privat mark med vackra trädgårdar, separat gästboende, stall, en paddock, pool och tennisbana, alla med fantastisk utsikt över de vulkaniska kullarna i Garrotxa till de snötäckta Pyrenéerna.

Platsen är exceptionell, bara 8km (7 minuter) från Banyoles med sina butiker, restauranger, kaféer och pittoresk sjö, men ändå i en privat, sluttande bondgård som erbjuder total lugn och avskildhet.

Fastigheten skulle vara idealisk för en köpare som vill bygga ett landsbygdens reträtt med ryttarmöjligheter, eftersom gården erbjuder ett 7 sovrum stort hus (314m2), 4 separata gästlägenheter (210m2) och ett stabilt block (155m2) med 4 generösa storlek lådor med 20m2 vardera. Tillgång till fastigheten är via en välskött, asfalt och stenväg och gården ligger bara 35 km från staden Girona och dess internationella flygplats.

Fastigheten är ursprungligen från 1700-talet och restaurerades fullständigt på 1920-talet. Huset utvidgades därefter på 1980-talet innan nuvarande ägare genomförde omfattande renoveringsarbeten för 4 år sedan.

Herrgård till salu
LFCB454 Herrgård till salu

Planlösning

Huvudbyggnaden är uppbyggd över tre nivåer och består av följande:

Bottenvåning: Reception med tillgång till trädgården; 25m2 dubbelrum (rullstolsåtkomst) med badrum (dusch) och tillgång till poolen och trädgården; andra dubbelrum (34m2) med eget badrum (även med tillgång till poolen och trädgården); installationsrum

Första våningen: Entréhallen; kontor; gästtoalett; vardagsrum (36m2) med öppen spis; fullt utrustat kök (39m2) med central arbetsö och matplats; sovrum med badrum (badkar och dusch)

Andra våningen: Tre dubbelrum (vardera 14m2); Enkelrum (10m2); familj badrum (med badkar)

De fyra gästlägenheterna (vardera ca 35m2) ligger i en annexbyggnad på en våning ca 50m från huvudhuset. Tre av lägenheterna erbjuder ett stort dubbelrum med modernt badrum, den fjärde lägenheten är större och har ett eget pentry och vardagsrum / matplats. Lägenheterna delar en 41m2 öppen planlösning vardagsrum / matsal (med öppen spis) och fullt utrustat modernt kök

Stallen är belägen i en separat uthus som omfattar anläggningsrummet för lägenheterna, en verkstad, förråd och fyra stall.

Fastigheten omfattar också:

En vacker anlagd trädgård med pool; en stor täckt terrass intill huvudbyggnaden med egenbyggd grill; en träningsdocka för hästarna; tennisbana; 5-a-sida fotbollsplan och parkeringsplats.

Av 16ha är det mycket tallskog, men ett stort område har röjts och ställts till betesmarken bakom huvudhuset. Beläget inom detta område är en utfodringsstation för hästarna.

Ytterligare funktioner: Gasol och vedeldade centralvärmesystem i huvudbyggnaden; dubbelglas trädgård bevattning; elnät; vatten från en privat brunn

Detta är en enastående lantgård i ett utmärkt läge som erbjuder total integritet, lugn och utmärkt tillgång. Det skulle göra en härlig privat bostad eller en idyllisk landsbygdens reträtt / gästhusaffär.

Pla de l'Estany, Girona: Var den här bostaden är belägen

Avstånden
Girona flygplats 35km
L'Escala (Costa Brava) 45km
Barcelona 125km
Vallter 2000 skidort (spanska Pyrenéerna) 70km

LFCB454
1 100 000 €
Herrgård till salu

Liknande fastigheter till salu i Pla de l'Estany

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA