EST43909 743 000 € Lägenhet till salu

Nybyggd lägenhet med 2 Sovrum med 30m² terrass till salu i New Golden Mile

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Planlösning 252m²
  • Terrass 30m²

Denna fastighet är del av LIBELLA Lägenheter, New Golden Mile, Costa del Sol.
Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Din nya hörntakvåning i söderläge på en mjuk sluttning med fantastisk utsikt över havet och dalen.

lägenhet viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 252m²
  • Boende yta 97m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Libella är en ny lyxig utveckling som badar i andalusiskt solsken och ger enastående havsutsikt tack vare den svagt sluttande strukturen som säkerställer att varje husägare njuter av en fri panoramautsikt, vilket gör varje ögonblick som spenderas här till en verkligt fascinerande upplevelse.

På Libella har alla hem rymliga privata och gemensamma utrymmen utomhus för att ge den perfekta miljön för varje ögonblick på dagen. Oavsett om det är en morgonfika på din terrass eller en avslappnad kväll med vänner under stjärnhimlen, kan invånarna här känna sig tillfreds med naturen.

Det huvudsakliga vardagsrummet smälter enkelt samman med uteterrassen för en fritt flytande inomhus-utomhus-livsstil. Stora fönster översvämmer hemmen med naturligt solljus, vilket gör varje hörn till ett levande och inbjudande utrymme. Användningen av ljus, material och färger skapar en harmonisk atmosfär som inspirerar till en djup känsla av välbefinnande.

Men det är inte allt, när du väljer att kalla Libella hem får du mer än bara en bostad. Du blir en del av den exklusiva australiska sociala klubben, där du kan upptäcka en värld av hälsa och avkoppling. Varva ner i det toppmoderna gymmet, föryngra dig i den lugnande bastun eller ta ett dopp i den uppvärmda poolen som är tillgänglig för dig året runt.

Upplev tjusningen av andalusiskt boende, omgivet av skönhet, natur och ett pulserande samhälle. Kontakta oss för att upptäcka ditt drömhus på Libella idag.

Lägenhet till salu

Extras

Utvecklingen kommer att byggas hållbart med de mest innovativa och avancerade materialen som garanterar värme- och akustisk isolering i hela ditt hem.

De olika golvalternativen som finns gör att du kan styla ditt hem på ett sätt som passar din smak bäst. Golv i en rad varma färger, i stora storlekar, långvariga ytbehandlingar och i en stil som kommer att hålla tidens tand.

För att se till att du kan njuta av högsta möjliga komfort och välbefinnande kommer ditt nya hem att utrustas med golvvärme (förutom i badrum), med elektriskt uppvärmt varmvatten, vilket innebär att ditt hem är en plats för komfort både på vintern och sommaren. .

Alla bostäder kommer att få varmvatten från en värmepump varmvattenberedare med maximal energieffektivitet.

Allt har designats och genomtänkt så att sovrummen blir ett lugnt, intimt och personligt utrymme att koppla av i.

Planlösning

  • Två dubbelrum
  • Öppen planlösning kök
  • Vardags- matsal med tillgång till 58 m2 terrass

New Golden Mile, Costa del Sol: Var den här bostaden är belägen

Området Selwo är mycket populärt på grund av dess privilegierade läge på en kuperad landsbygd under Sierra Bermeja National Park. Dess fantastiska panoramautsikt är mycket uppskattad av lokala Selwo fastighetsägare såväl som internationella andra husköpare.

Selwo ligger på Costa del Sols New Golden Mile och stoltserar med gyllene sandstränder och Medelhavets klara vatten. Bredvid den centrala stranden i området, Los Granados Playa, finns en vacker strand med Blå Flagg, Playa del Padron.

Estepona kommun är ett paradis för golfälskare, och området Selwo är inget undantag. La Resina Golf & Country Club anses vara en av de bästa 9-håls golfbanorna på Costa del Sol. Rangy landsbygd ståtar med imponerande anlagda semi-tropiska trädgårdar omgivna av sjöar och olivträd.

Vid sidan av golf finns det många möjligheter till andra fritidsaktiviteter. Till exempel erbjuder nationalparken Sierra Bermeja unika vandringsleder. I det berömda området Charca De Las Extranjeras kan du också stanna till vid Castilo del Nicios slottsruin.

I väster hittar du Club de Tenis Estepona och Club Tenis Bel Air i öster, båda bara tio minuters bilresa bort.

Stranden Playa del Padron erbjuder ett centrum för vattenaktiviteter. Du kan välja mellan olika alternativ och njuta av flyboard, vattenskotrar och paddleboards. I väster erbjuder Playa del Guadalmansa två kitesurfingskolor.

Slutligen är Selwo ett exklusivt resmål som erbjuder de mest lyxiga villorna och lägenheterna som uppskattas av förstahandsköpare. Området är mycket säkert och har ett privat sjukhus av hög standard. Selwo hills lägenheter och villor erbjuder den häftiga landsbygden den mest fantastiska utsikten över Medelhavet, Gibraltar och Afrika. Dessutom finns det ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Allt detta, i kombination med de bästa New Golden Mile-stränderna på Costa del Sol, gör det till ett utmärkt alternativ för fastighetsköpare.

EST43909 743 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Estepona

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper