PDA50240 360 000 € Plot till salu

Excellent plot till salu i Platja d'Aro, Costa Brava

  • Totalyta 2 786m²

Magnifik byggtomt på 2 786 m² med vacker utsikt över havet, bergen och golfbanan till salu i den exklusiva Mas Nou urbaniseringen, i Platja d'Aro, nära golfbanan och de underbara stränderna och vikar i området.

plot viktigaste huvuddrag

  • Utsikt över bergen
  • Havsutsikt
  • Utsikt över golfbanan

Vad du behöver veta om det här plot

Denna stora tomt på 2 786 m² ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Mas Nou, i Platja d'Aro, en av de mest populära städerna på Costa Brava.

Det är en sluttande tomt, perfekt för att bygga ett lyxhus väldigt nära några av de vackraste stränderna i området och några kilometer från all service som bland annat gourmetrestauranger, butiker och caféer.

Ett hus byggt här skulle ha en vacker solig trädgård med en infinitypool och havsutsikt från husets alla rum. Ett 400 m² stort lyxhus skulle kunna byggas med en bottenvåning och första våning, plus en halvkällarvåning.

En exceptionell möjlighet för alla som vill bygga ett drömboende efter sin smak intill havet.

Plot till salu

Platja d'Aro, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger mycket bra i det lyxiga komplexet Mas Nou, med spektakulär utsikt över havet och bergen och några minuters bilresa från Platja d'Aro, en av de största städerna på Costa Brava. Platja d'Aro är känt för sin gastronomi, sin turism och sitt nattliv, samt för sina magnifika stränder.

Denna tomt har alla fördelar med att vara nära centrum av en så livlig stad, med alla typer av tjänster och bekvämligheter, utan att ge upp lugnet som dess naturliga miljö ger.

PDA50240 360 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Platja d'Aro

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper