PDA37496
225 000 €
Plot Till salu
PDA37496
225 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Platja d'Aro, Costa Brava

 • Totalyta 2 283m²

Fantastisk byggtomt med vacker utsikt över havet och mycket soligt till salu i en av de mest exklusiva urbaniseringarna i Platja d'Aro, mycket nära Mas Nou golfbana och bara 5 km från stranden.

Denna stora tomt på 2 283 m² ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Mas Nou, i Platja d'Aro, en av de mest populära städerna på Costa Brava.

Det är en sluttande tomt, perfekt för att bygga ett lyxhus väldigt nära några av de vackraste stränderna i området och några kilometer från all service som gourmetrestauranger, butiker och caféer, bland annat.

Ett hus byggt här skulle ha en vacker solig trädgård med en infinitypool och havsutsikt från alla rum i huset. Du kan bygga ett 400 m² stort lyxhus med en bottenvåning och en första våning, plus en halvkällare.

En underbar möjlighet för den som vill bygga ett drömhus i sin smak vid havet.

Egenskaper

  Läge

  Denna tomt ligger mycket bra i det lyxiga komplexet Mas Nou, med spektakulär utsikt över havet och bergen och några minuters bilresa från Platja d'Aro, en av de största städerna på Costa Brava. Platja d'Aro är känt för sin gastronomi, turism och nattliv, samt sina magnifika stränder.

  Denna tomt har alla fördelar med att vara nära centrum av en så livlig stad, med alla typer av tjänster och bekvämligheter, utan att ge upp lugnet som dess naturliga miljö ger.

  PDA37496
  225 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Platja d'Aro

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA