PDA46277
300 000 €
Plot till salu
PDA46277
300 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Platja d'Aro, Costa Brava

 • Totalyta 1 240m²

Fantastisk solig tomt, med natursköna vyer över havet och bergen, tillgänglig för försäljning i det prestigefyllda bostadsområdet Can Semi, ett eftertraktat läge bekvämt nära centrum och stranden i Platja d'Aro.

plot viktigaste huvuddrag

 • Utsikt

  Vad du behöver veta om det här plot

  Denna vackra tomt på 1 240 m² ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Can Semi, i Platja d'Aro, en av de mest populära städerna på Costa Brava.

  Tomten är mycket solig med härlig utsikt, perfekt för att bygga ett lyxhus väldigt nära några av de vackraste stränderna i området och alla bekvämligheter som bland annat gourmetrestauranger, butiker och caféer.

  Ett hus byggt här skulle ha en vacker solig trädgård med en infinitypool och utsikt från alla rum i huset. Det kan vara ett lyxigt hem med en bottenvåning, första våning och en nedre våning.

  En underbar möjlighet för den som vill bygga sitt drömhus vid havet, skräddarsytt efter sina önskemål.

  Det finns chans att förvärva granntomten med liknande mått.

  Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  PDA46277 Plot till salu

  Extras

  • Havsutsikt
  • Utsikt över bergen

  Planlösning

  • Tomt på 1 240 m²

  Platja d'Aro, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

  Denna tomt är strategiskt belägen i Can Semi bostadsområde, hyllad för sin fantastiska söderläge som badar den i solljus hela dagen. Tomten erbjuder pittoresk utsikt över både havet och bergen och är bekvämt belägen bara 2 kilometer från Platja d'Aros livliga centrum, en viktig stad på Costa Brava. Platja d'Aro är känt för sina kulinariska läckerheter, turistattraktioner, livliga nattliv och orörda stränder.

  Tomten åtnjuter fördelarna med närhet till den livliga stadskärnan, som ger tillgång till en mängd olika tjänster och bekvämligheter, samtidigt som lugnet som erbjuds av dess naturliga omgivning bevaras.

  PDA46277
  300 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Platja d'Aro

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA