PDA38520
259 000 €
Plot Till salu
PDA38520
259 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Platja d'Aro, Costa Brava

 • Totalyta 923m²

Fantastisk solig tomt med utsikt över havet och bergen till salu i det prestigefyllda bostadsområdet Can Semi, mycket nära centrum och stranden Platja d'Aro, på Costa Brava.

Denna vackra tomt på 700 m² ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Can Semi, i Platja d'Aro, en av de mest populära städerna på Costa Brava.

Det är en platt tomt, mycket solig och med vacker utsikt, perfekt för att bygga ett lyxhus väldigt nära några av de vackraste stränderna i området och all service som gourmetrestauranger, butiker och caféer, bland annat.

Ett hus byggt här skulle ha en vacker solig trädgård med en infinitypool och utsikt från alla rum i huset. Du kan bygga ett 300 m² stort lyxhus med bottenvåning och första våning, plus en halvkällarvåning.

En underbar möjlighet för den som vill bygga ett drömhus i sin smak vid havet.

Egenskaper

 • Utsikt över bergen
 • Havsutsikt

  Distribution

  • Tomt på 700 m²

  Läge

  Denna tomt ligger mycket bra i bostadskomplexet Can Semi, som kännetecknas av sin magnifika sydorientering, som får sol hela dagen, och sin vackra utsikt över havet och bergen, förutom att den ligger 2 kilometer från centrum av Platja d'Aro, en av de största städerna på Costa Brava. Platja d'Aro är känt för sin gastronomi, turism och nattliv, samt sina magnifika stränder.

  Denna tomt har alla fördelar med att vara nära centrum av en så livlig stad, med alla typer av tjänster och bekvämligheter, utan att ge upp lugnet som dess naturliga miljö ger.

  PDA38520
  259 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Platja d'Aro

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA