Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Playa de Aro

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox Costa Brava erbjuder ett brett utbud av St Feliu, S'Agaró och Playa d'Aro fastigheter till salu och för uthyrning i detta populära område längs Costa Brava-kusten, som kustnära villor, hus, lägenheter, radhus, golffastigheter och tomter att köpa.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina fastigheter till internationella och lokala fastighetsköpare.

Den kustnära turistorten Playa de Aro har en 3 km lång strand, ett brett utbud av barer och restauranger, samt ett pulserande nattliv, vilket gör Playa de Aro mycket populärt bland både lokala och internationella fastighetsköpare.

Bland kullarna med utsikt över Costa Brava kusten, finns ett antal vackra bostadsområden, inklusive Mas Nou med dess golfbana.

S'Agaro bukten är ett attraktivt kustområde med den vackra Sant Pol stranden. Norr om viken finns det exklusiva La Gavina bostadsområdet, med några av de mest dyrbara fastigheter att köpa i Costa Brava.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile