Bild av fastigheten
JAV28090
3 995 000 €
Hus/Villa Till salu
8 tillgängliga bilder
JAV28090
3 995 000 €
Hus/Villa Till salu

Excellent Hus/Villa med 4 Sovrum till salu i Jávea, Costa Blanca

 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Boyta: 650m²
 • Totalyta 1 400m²

Till salu: Projekt i Cuesta San Antonio, med utsikt över hamnen i Jávea.

Villa Panorama i Jávea, på Cuesta San Antonio med utsikt över hamnen i Javea.

Denna fastighet på 702m2 består av 4 sovrum med 5 badrum på en tomt på 1400m2.

PROJEKTET: Den lyxiga villan ligger på en av de bästa tomterna i Jávea. Dess önskvärda läge söderut som ligger ovanför hamnen i Javea har den mest fantastiska utsikten över Javeabukten.

LÄGRE GOLV: Ett stort område på 223m2 är det fjärde lyxrummet som hänger ut över tomten med enastående utsikt över Medelhavet och hamnen. Med en promenad i garderob och lyxigt badrum blir detta verkligen det mest avundsvärda gästsovrummet. Denna våning är också hem för hemmets underhållningsnav. Bjud in dina vänner för att njuta av din egen spaavdelning med bastu, jacuzzi och inomhuspool. Också på den här nivån kan du njuta av din egen blockbusterfilm i ditt hemmabiorum. Vi har också skapat ett hembarområde som kan användas som ett spelrum eller som en helt egen nattklubb! Vi känner att vi har skapat det ultimata hemmet för att underhålla dina gäster i. Denna våning kan nås med antingen den interna trappan eller den interna hissen som transporterar dig mellan våningarna.

Bottenvåning: Husets huvudsakliga vardagsrum med en fantastisk öppen planlösning med den mest hisnande utsikten över hela Javea. Den stora glasytan, som du kan se från vår datorgenererade bild, skapar en känsla av att leva utomhus inifrån din egen lounge. Det fantastiska designerköket är utrustat till högsta nivå och inkluderar vår dagliga familjens matplats. Härifrån kommer du till dubbelhöjdsloungen nerför ett par steg där du kommer att vara extremt stolt över att underhålla eller bara koppla av medan du njuter av utsikten. Familjens matplats ligger i området och ser direkt ner till hamnen. Vi har också skapat en familje-TV-lounge på denna nivå, från erfarenhet saknar många moderna villor ett naturligt område för att njuta av TV-tittande dag till dag. Huvudrummet är inrättat för att ta in den fantastiska utsikten, som sådan verkar det nästan kriminellt att placera TV: n framför utsikten. Bredvid köket har vi löst var jag hittar min TV genom att ägna en stor familjelounge. Här kommer du att kunna flytta till på kvällen när du vill bli underhållen. Vi har ett fullt utrustat utekök där du kan ta hand om din uteservering. Vi har ombyggt poolen för att ge ett stort område att njuta av inte bara fritiden i poolen utan också när du vill träna på allvar. I slutet av poolområdet har vi utformat en fantastisk nedsänkt sittplats och bar. Detta kommer att innehålla en simbar upp bar med fasta platser i badområdet och i barstolar i sittgruppen. Så de i poolen kan njuta av en cocktail med dem i sittgruppen. Om du vill ha en avkopplande solnedgång på kvällen, var är det bättre än att njuta av det i infinity-jacuzzin med utsikt över hamnen.

FÖRSTA GOLV: Fantastisk master svit ligger på denna våning, kommer det att ha badrum svit från Porcelanosa och promenad i garderob omklädningsområde. Med en stor terrass för att njuta av den fantastiska utsikten över bukten i Javea. På första våningen finns också sovrum nummer 2 och 3. Båda med fantastisk utsikt och badrum.

TREDJE GOLV: Huvudingången till villan på 30m2, här kan du komma åt hissen eller gå nerför trappan. </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Byggandet började februari 2019. Licens utfärdad.

Egenskaper

 • Havsutsikt
 • Swimming pool
 • Terrass
 • Hiss
 • Dubbla fönster
 • Luftkonditionering
 • Nybyggd

Extras

 • Projekt
 • Söderläge
 • Havsutsikt
JAV28090
3 995 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA