El Puig / Puebla Farnals

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Valencia fastigheter till salu i El Puig och Puebla Farnals, från lyx våningar till vackra designer villor med panorama shavsutsikt.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i El Puig / Puebla Farnals

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Valencia fastigheter till salu i El Puig och Puebla Farnals, inklusive designer villor med direkt havsutsikt och lyx våningar med gemensamma faciliteter. El Puig, Valencianska för 'kullen', är en pittoresk by belägen bara 15km norr on staden Valencia och omgiven av skogklädda kullar.

Själva byn är hem åt ett 1300 tals kloster och ruinerna av ett slotts fort. Det ligger längs 4km av kustlinje och är väl förbundet med Valencia, de omgivande områdena och flygplatsen och har bra vägsträcka till Barcelona, som kan nås på 3 timmar. Ni finner många bostadsutvecklingar hör som är ideala sommar residens.

Puebla de Farnals, som också ligger i Horta Nord området av Valencia, erbjuder en rikedom av fritidsaktiviteter, speciellt Pobla Marina där ni hittar många tjänster inklusive affärer, apotek, restauranger och butiker.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now