El Saler / Perellonet

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt rutbud av El Saller och Perellonet fastigheter till salu och uthyrning, utgörs av spektakulär selektion av kustlinje våningar med enastående havsutsikt.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

Utvalda fastigheter i El Saler / Perellonet

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Valencia fastigheter till salu och uthyrning i områdena El Saller och Perellonet, inklusive ett hänförande utbud av kustlinje våningar och vindsvåningar med spektakulär havsutsikt.

El Saler är en utsökt strand som är populär bland invånarna, lätt att nå från Valencias stadskärna och ligger nära Albufera Natura Park, hem till Spaniens största sjö.

Stranden gränsar i norr till Playa de l'Arbre del Gos stranden och i söder till La Garrofera stranden. Med 2.6km av fin, gyllene sand, ligger stranden skyddad från starka vindar av mjuka böljande dynor och en vacker pinjeskog.

Området är en golfares paradis, med lokala golf banan Parador de El Saler som anses ha en av de bästa layouten i världen. Banan ligger inom den pittoreska El Saler Nature Reservatet, vid kusten till Medelhavet, och erbjuder en sensationell variation av landskap från stränder till barrträds skog. Klubben kan skryta med utmärka faciliteter inklusive en excellent golf skola, driving range, putting greens, pro-shop, och en restaurang.

Från början bebott av regionens fiskare är Perellonet ett distrikt i Valencia som kan skryta med priviligierat läge inom den spektakulära Albufera Natur Parken.

Detta skyddade natur reservat är hemåt den största sjön i Spanien och anses vara ett av de mest betydande våtmarks områdena i landet. Det är ett ställe av stort ekologiskt intresse med sällsynta fågelarter och ett stort utbud av flora och fauna. Perellonet stranden är imponerande 3km lång och 66m bred, med kristall klart vatten och en vänlig, avslappnad atmosfär som är populär för familjer.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now