San Pedro de Alcántara

Utvalda fastigheter i San Pedro de Alcántara

San Pedro Guadalmina:

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Marbella lyx fastigheter till salu i områdena runt San Pedro de Alcántara och Guadalmina, inklusive hänförande Nya Bostadsutvecklingar och strand villor.

San Pedro de Alcántara är beläget på den centrala strandremsan av Costa del Sol, halvvägs mellan staden Marbella och Estepona. Det är det snabbast växande området på Costa del Sol och är hem till många lyxiga bostadsutvecklingar, grönskande golf banor och vita sandstränder som sträcker sig längs kusten.

Regionen erbjuder ett stort utbud av exklusiva affärer och val att gå ut att äta på, vilket gör den till en populär destination både för privilegierade Spanjorer och välstående Nord Europeer som önskar bosätta sig här.

Det som från början var landsbygd med jordbruk har en klassisk, avslappnat känsla av en småstad i Andalusia och erbjuder många slags tjänster och en miljö av välkomnande. San Pedro de Alcántara har många små attraktiva torg fulla tapas barer och små cafeer, samtidigt som det är gångavstånd till det chica nattlivet i Puerto Banús och den charmiga gamla stan i centrala Marbella och har alltså något för alla.

Man blir aldrig trött på de spektakulära vyerna som San Pedro de Alcántara erbjuder där det ligger perfekt inbäddat mellan Medelhavet och sluttningarna till bergskedjan the Sierra de Ronda.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA