Sant Cugat centre

Utvalda fastigheter i Sant Cugat centre

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Sant Cugat centre

Fastigheter i Sant Cugat Centre

På Lucas Fox visar vi upp ett stort urval av exklusiva bostäder i de bästa områdena i Sant Cugat. Typiskt för dessa fastigheter är att de erbjuder alla typer av moderna bekvämligheter, rymliga interiörer, utsikt över naturliga omgivningar och en elegant modern design. Våra fastigheter som ligger i Sant Cugat Centrum ligger nära internationella skolor och stadens nervcentrum.

Sant Cugat är en idealisk plats för en internationell familj att flytta till, med tanke på det strategiska läget i hjärtat av Vallès Occidental, bara 15 minuter från Barcelona och 25 minuter från flygplatsen. Dessutom kan staden skryta med den underbara naturmiljön i naturparken Collserola, det stora utbudet av tjänster som området erbjuder (affärer, hälsocentraler, internationella skolor) och den generellt sett lummiga och fridfulla atmosfären som staden är känd och älskad för. Bland våra kräsna kunder finns lokalbefolkningen som vill byta bostad och internationella familjer som söker exklusiva fastigheter med stora utrymmen, nära internationella skolor, och som för det mesta kommer från Barcelona i jakt på bättre livskvalitet.

Dessutom har vi fastigheter tillgängliga i Arxius, Eixample, San Francesc-El Coll, Golf, Can Matas, Valldoreix, Mirasol, La Floresta och Vollpelleres. Ett av de områden som är mest eftertraktade av våra kunder är Eixample, eftersom det har ett mycket bra läge, med tillgång till all service och välrenommerade skolor, samt att det ligger i den övre delen av Sant Cugat, så att det har en imponerande utsikt över parken Collserola och hela staden från sitt högt belägna läge. Området är mycket efterfrågat av lokala och utländska familjer som söker lugn och ro i ett bostadsområde med bra läge.
Parc Central och Arxius anses också vara önskvärda platser att förvärva fastigheter i på grund av sin närhet till centrum och sin naturliga miljö, medan Valldoreix och Mirasol, är väl lämpade för dem som söker hus bara några minuters promenad från Sant Cugat-stationen. Oavsett om du är på jakt efter en lägenhet med tre sovrum och terrass i Eixample, ett radhus i Arxius eller en stor villa i Mirasol eller Valldoreix, kommer du att hitta det du söker i vår imponerande onlinekatalog.

Kontakta gärna vårt säljteam idag och dra nytta av vår expertis på den lokala fastighetsmarknaden och vår mångåriga erfarenhet av att hitta den perfekta fastigheten för varje kunds livsstil.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now