Montgat

Lyx fastigheter till salu och uthyrning i Montgat, Spanien

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanien

Utvalda fastigheter i Montgat

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Montgat

En liten sol kysst by som precis på gränsen mellan Maresme och Barcelonès ligger Montgat. 14 kilometres från Barcelona, endast 20 minuter från centrum, med tåg. Idealt läge för pendlare som söker ett lugnt liv vid kusten utan de svärmar av folk som fyller stränderna närmare centrum. Den pittoreska byn sjuder av dofter och smaker av havet som ger den dess prägel. Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av lyx fastigheter till salu eller uthyrning i Montgat.

De gulliga vita husen och fiske stugorna får dig att känna dig som att du bor i ett perfekt vykort av Medelhavs kusten. Varför inte bosätta sig i en av våra Montgat lyx villor till salu eller uthyrning endast ett stenkast från stranden, äta lite av den bästa fisk och skaldjurs maten i Spanien och ta dagliga promenader eller cykel turer längs Paseo del Mar?

Det lilla samhället är bestrött med charmiga familje ägda affärer och rörelser som bidrar till dess mysiga känsla. På veckodagar kan du gå till den lokala fisk auktionen för att köpa lite produkter fångade av byns fiskare. Det finns mycket att göra, mest relaterat till de kringliggande Romerska arkeologiska efterlämningar som ligger runt byn, eller sport spm inkluderar strand volley boll, segling och surfning. Du kan flytta din familj till ett av våra rymliga lyx hus till salu eller uthyrning med privat pool och trädgård. Med mångal internationella skolor att välja mellan och vackra gröna parker integrerade i byns centrum, är Montgat den ideala platsen för barn att växa upp på.

Montgat är en fantastisk by att pendla från, ett ställe att leva och uppleva havet på. På sommaren är den ett paradis med dess festivaler och akustiska musik framträdanden, och du kan njuta av unika havsvyer året om. Många film inspelningar sker i Montgat och det är lätt att förstå varför. Drömmen om att leva i denna kust juvel kan bli din verklighet.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now